wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Aug

Peralatan buat kek | mixer warna pastel yang comel

Author:lizz

Peralatan buat kek | mixer warna pastel yang comelperalatan membuat kek Peralatan buat kek | mixer warna pastel yang comelBiler tetiber En daddy terminat buat kek ni…rasanyer dah tiba rasa nak beli mixer yang best gini……Kalau dapat mixer comel  cam ni   tiap hari lah nampaknye membaking..mummy suker yang ni tau Daddy… susah payah search mende alah ni…berkenan benau ngan kalernyer tu menusuk kalbu tau…ahaks…tetiber kan menusuk kalbu …aper kes…

Lepas ni kiter sesamer buat kek ek …..kek hari tu dah ok cedap nyum2 gitu lepas ni boleh la buat lagi…kalau korang nak tau En daddy saya berkobar-berkobar tengah rajin buat kek…. balik umah pun duk menelaah resepi ngalahkan bininyer…haha

esok lusa jadi Kek sedap dan cantik cenggini ok lah tu tak yah gi cekret lesepi lagik….

kek sedap Peralatan buat kek | mixer warna pastel yang comel

Kalo jadi kek cenggini pun kira ok la hihi…

 

 

pixel Peralatan buat kek | mixer warna pastel yang comel

4 Responses to “Peralatan buat kek | mixer warna pastel yang comel”

  1. sensasi2020 says:

    Perkara yang baru harus dicuba,
    Kena pula ada mesin yg baru beli pula,
    Boleh cuba buat kek dan biskut raya,
    Lambat laun pasti pandai membuatnya.

  2. ajumohit says:

    wah comelnya mixer pink tu, mmg semangat nk buat kek kalau dapat yg tuh hehehhe

  3. wahida says:

    walawei…kalau aku pun dpt mixer gitu, mmg tiap2 hari jugak aku membaking…ahaks…

  4. IntaNBerliaN says:

    alahaiii comerl sungguh tu…. dpt mixer camni, rajin buat kek :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *