wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Jul

Alat tukar tayar untuk wanita (nutty notty) | Gambar nutty notty

Author:lizz

Alat tukar tayar untuk wanita (nutty notty) | Gambar nutty notty

alat tukar tayar untuk wanita nutty notty Alat tukar tayar untuk wanita (nutty notty) | Gambar nutty notty

 Gambar nutty notty

Lega saya baca paper hari ni..satu ‘ketakutan’ kalau saya bawa keta Mr daddy tak ada..tayar pecah ler apa lagi..adoi..memang fail la kalau bab tukar tayar keta ni..nak pulas benda skru tu bukannya senang..ketat sangat..tapi hari ni adik2 di Sekolah Raja Perempuan Taayah (SERATA), Ipoh Perak ni dah berjaya mencipta alat Alat tukar tayar untuk wanita  macam saya yang memang gerun kalau benda ni terjadi..hehe, alat ni dikenali sebagai ‘nutty notty‘ yang ringan dan tahan karat, kejayaan Adik2 ni juga diiktiraf apabila menerima anugerah medal emas pada Pameran Antarabangsa Pereka Muda 2012 di Bangkok, 28 hingga 30 Jun lalu.

Tumpang bangga ler ngan adik2 ni..katanya dah ada beberapa syarikat yang berminat untuk mengeluarkan produk ni, buat cepat2 sikit..saya tak sabar nak beli dah ni..memang confirm beli letak kat keta saya. Bagi Ketua kumpulan, Nor Ameera Nawi, 17, pelajar aliran sastera berkata, ada 522 penyertaan dari sembilan negara di Bangkok iaitu Thailand, Indonesia, Jepun, Hong Kong, Vietnam, Singapura, Taiwan, Filipina dan Malaysia.

“Kami bangga kerana dapat membuktikan rekaan pelajar sekolah agama diterima pada peringkat dunia. Sekurang-kurangnya, kami dapat membuktikan, pelajar sekolah agama bukan sekadar mementingkan ilmu keagamaan tetapi pada masa sama seimbang dengan ilmu sains serta bidang akademik lain,”  Haa ni yang saya bangga ni..Agama2 jugak..bukannya halangan untuk mencipta sesuatu yang diiktiraf peringkat dunia.

tahniah sekali lagi saya ucapkan pada adik2 semua..akak akan jadi pembeli utama produk Alat tukar tayar untuk wanita (nutty notty)  adik ni..hehe..

pixel Alat tukar tayar untuk wanita (nutty notty) | Gambar nutty notty

Leave a Reply

Current day month ye@r *