wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Jun

Amanda budak paling comel

Author:lizz

salam selasa uolls…

hari ni mood tak gi kerja…

best tapikan paperwork tak siap lagik..hambik…

dah 2 hari cuti tiket habis…

duduk umah la sesambil nanam bunga…

adik pulak kemain suka duk umah ader mami..

tapikan dia ni rindu sangat ngan best friend dier merangkap sepupu yang homey ni…

asik duk sebut nama amanda jer…

nak main patung busuk amanda la tueee..

V
V
V
V
V
V
V

V
V
V
V
V
V
V

ni lah dier amanda * dada * panggilan anjer2

8884687068 a09f0e0af3 o Amanda budak paling comel

setiap kali bergambor tak pernah nak buat gaya comel mesti nak buat gaya gini…tapi comelkan…

ala gyiyomi gitu…

8884065873 448870fd3e o Amanda budak paling comel

pixel Amanda budak paling comel

9 Responses to “Amanda budak paling comel”

  1. Nafira says:

    cabaran jugak keje jauh nih.. tiket habes x leh gi keje.. sabar yer.. moga cepat2 dapat tukar..

  2. izan ishak says:

    izan tgk dua2 pun comel… geram sangat tgk!

  3. Kakzakie Purvit says:

    Cuti sekolahlah Lizz itu yg tiket habis agaknya. Macam ini susah jugalah Lizz – adik memanglah suka mummy ada depan mata.

    Rindu cousin dia ye.. comellah:)

  4. suriaamanda says:

    comel sungguh…kuat melaram ni..

  5. My Notes says:

    klu cuti tahunan masih byk tak per lah . tu lah risiko dok jauh dr tpt kerja . Harap bos faham … sabar yer

  6. ajumohit says:

    mmg comel, terpaksala cuti tiket habis ye, seronok juga kan ;)

  7. lyafrina says:

    musim cuti sekarang…mmg tiket laku la..

    mmg comel sgt2 amanda ni

  8. anies says:

    awat mata tuuuu… silau yeee


Leave a Reply

Current day month ye@r *