wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Jul

Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

Author:lizz

Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

baby comel Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

Hai semua!.. baru-baru  ni Mummy dengar khabar gembira dari kawan mummy Roha  yang selamat melahirkan anak perempuan.. yeah! baby Girl!.anak sulung la ni super comels ..Tahniah Mummy ucapkan..semoga menjadi ibu yang penyayang dan bak kata orang Melayu ibu mana yang tak sayangkan anak betul tak? hehe..

abang dan adik Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

Sebut pasal sayang Baby ni mummy pun nak berkongsi pengalaman Mummy yang membesarkan anak-anak  uwais dan Qaysara sebelum ni.

tengok tu Wajah comel Qaysara  dan abang..

 Kalau dah ada anak perkara paling penting adalah lampin pakai buangnya..orang dulu2 pakai balut dengan kain lampin jer yer tak?  Tapi zaman skang ni dah mudah dengan adanya  lampin pakai buang.. Lampin pakai buang merupakan keperluan dalam kehidupan bayi sehinggalah ke usia kanak-kanak..ianya  mudah untuk memastikan bahagian sulit sikecil kita  berada dalam keadaan bersih dan kering..

 

abang dan adik 2 Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

Tengokla Qaysara tu…siap bertepuk tangan lagik…pastinya dia dalam keadaan selesa..

Drypers  adalah jenama yang Mummy percayai, bukannya aper..dulu kalau pakai jenama yang lain ada yang tak sesuai untuk uwais dan qaysara , mulalah akan menyebabkan uwais dan qaysara tu tak selesa , ruam-ruam dan  ada jugak yang mendatangkan alergi pada kulit.Drypers memang sesuai untuk anak-anak  kita.

Haa..! skang ni  Drypers ada 2 jenis pilihan tau Drypers weeweeDRY , dan Drypers DRYPantz…..so banyak ler pilihan yang kita boleh pilih mengikut kesesuaian anak-anak kita  dan juga keadaan.

 

drypers pants Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

Selain Dolly,  Drypers    juga peneman qaysara,  kemana saja  mesti ader bersamanyer …sampaikan Dolly pun dipakainyer Drypers    katanyer supaya Dolly tidur lena tak nangis klakar la adik qaysara ni…..

Skang ni Mummy tgk Drypers   ni lebih ‘modern’, dan look very attractive to our children..yer la ka nada mcm2 design,dulu time nak pakai lampin ni memang  susah nak pakai ,berlari sana sini, tapi sejak pakai Drypers   tu senang jer, Qaysara siap ‘Volonteer’  nak pakai  tak yah paksa..hehe..

drypers adik Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

 

Drypers nikan tak macam jenama2 lain yang Mummy gunakan untuk anak2 mummy..Drypers walaupun beberapa jam pakai..drypers Qaysara masih lagi kering..ni pengalaman mummy masa mengharungi perjalanan jauh, anak2 pun tak ler meragam coz diaorang selesa..kita pun tenang jer la kan..

Biler memakai Drypers Drypers   adik rilek jer  berlari kesana kemari.. seronok la tu…

drypers terbaru Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

 

Drypers DryPantz pun mudah sangat nak pakaikan sebab macam seluar, sarungkan jer untuk anak2 Mummy. Paling best guna semasa traveling or on the road.

 

membesar dengan kasih sayang Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

 

lepas ni boleh la try  Drypers WeeWeeDRY atau Drypers DryPantz untuk anak kita lebih selesa dan ceria  selalu…. Yang penting ianya mesti dari Drypers   ….

 Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

 

 

 

pixel Anak ceria Sentiasa dengan Drypers

11 Responses to “Anak ceria Sentiasa dengan Drypers”

  1. lieya_latif says:

    OLOLOLO….tomey sungguh model drypers tu heheehehe…..sgt cute…..

    entry yg sgt2 menarik lizz…..

  2. mama sue says:

    memang boleh jadi model drypers ni…. tapi kan drypers ni memang terkenal dari dulu laa… semua anak serasi dengan drypers…

  3. SuManje says:

    salam sis….pekabar…?
    lama su x singgah sis….
    wah…..
    banyak kemajuan blog sis nie…..

  4. SAYA PON PAKAIKAN AMMAR DRYPERS DULU..SEJAK 2 3 BULAN NI TRY TUKAR DIAPEX..BILA KULIT ELOK JE PAKAI TERUS PAKAI DIAPEX..HARGA DIE PON JIMAT SKIT…HEHE

  5. LadyAyu says:

    my son dari kecil mmg pakai mamy poko jer….ur gurl dlm pic atas tue chubby nyer….geram mcm nak geget jer pp tue

  6. IntaNBerliaN says:

    alisha sblm ni guna pet pet tp baru2 ni ada try drypers.. ok jugak kan.. sbb dia dh upgrade :-)

  7. kak ieda says:

    aah dikk
    akk dulu anak2 pakai dypers juga ;)

  8. lily @ mummyQistina says:

    Drypers mmg terbaik…
    Qis dulu pakai drypers juga..~

  9. Kakzakie says:

    Lama dah kakak tinggalkan ini semua Lizz. Anak bongsu kakak pun hampir 9 tahun dah…

  10. SuManje says:

    singgah petang sis

  11. sunglasses blog says:

    sunglasses blog…

    Hi there, its fastidious post regarding media print, we all be aware of media is a wonderful source of data….


Leave a Reply

Current day month ye@r *