wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

13 Jan

Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik…

Author:lizz

Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik…anak dara dan teruna 2012 Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik...Wah sukernyer time ni adik n abang seronok tul main kekejar kat tepi tasik dah la time ni ala2 panas terik si anak teruna dan anak dara mummy  ni berkejaran maknyer yang terlebih berpeluh….hehe…yer la kan kekadang jer kluar…kan yang selebihnyer duk umah…isnin hingga jumaat asyik belajar dari pagi sampai petang game pun disorokkan kesian abang…tapi abang ilek jer sebab dah janji kalo dier rajin belajor mummy n daddy akan hadiahkan Ultraman yang paling besor…dan abang boleh main kat taman setiap hari sabtu  dan boleh menikmati aiskrim sepuasnyer…. hehe ok tak perjanjian tu…hikhik….

pixel Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik...

7 Responses to “Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik…”

  1. intan_blur says:

    slm kak..
    hheheeh..comel ank2 akk..klu ank intan..klu intan dah ckp nak beli..dorang akn tuntut..so sbb tu x nak ckp ape2..hehhehe

  2. adeeya says:

    Huahuahua siannyaaaa game kena sorok hihihi

  3. PELANGI says:

    wah…dah besar anak akak ni :)

  4. ajumohit says:

    alahai seronoknya bercanda di taman tasik hehehe

  5. LadyAyu says:

    kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    bestnyer dah dpt sepasang la

  6. kak ieda says:

    alor2 .. cumeiii je .. mak dan anak sameee jee ;)

  7. kakyon says:

    comel2nya anakdara dan anak teruna.


Leave a Reply

Current day month ye@r *