instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Feb

anak manja mami

Author:lizz

Nak tengok gambo adik ngan abang dedulu tak…

nak tak…

Ha nin dia

kisah adik dan abang anak manja mami

Si kelinting ngan silurus…

Time ni adik pupuk abang tdo…

anjer2 anak mami nih rindu masa dierang ni kecik2 dulu…

*membizi sungguh katernyer….

pixel anak manja mami

25 Responses to “anak manja mami”

  1. cik puan says:

    comei nyeeee…..harap2 sampai ke beso lah mereka anje2 kan kak lizz..
    comei je rambut adik tu….kelinting..cik suke..klu ade anak,cik nak rambut anak mcm tu jugak…hihih

  2. Nafira says:

    comelnye rambut adik sara.
    susah nak dpt rambut gulung2 camtuh!
    comellll sangat diaaa!

  3. Lya says:

    comel aaa lambut kelinting dia

  4. alahai sweetnya gamba ni

  5. tiha says:

    lawo la rambut adik
    kinting ketak2 :)

  6. Noe says:

    ala comel nya…dah besar nanti mesti ensem n cantik..

  7. Gieyana says:

    Comey anak2 mami..:)

  8. Zaza says:

    hehe comellllll sweet je bila tgk adik nak tdokan abang.. ;)

  9. amirah says:

    ala la la…comelnya dorang berdua..

  10. normi says:

    comel sgt time ni… nampk kemesraan adik n abang…

  11. dana says:

    dua2 comei… geram betul ngn rambut si sara tuh… kerinting mcm megi

  12. Hehe. Sekarang rambut adik dah tak kerinting kan kak?

  13. Sheila Salim says:

    Assalamualaikum kak, comelnya anak2 akak. geram tengok rambut kerinting tu.. eh takda button followers ke? susah nak follow. sheila masukkan akak dalam bloglist sheila je. hiewheiw ~~~

  14. alolo..comeinye adik ngan rambut kerinting tu…^^

  15. ajumohit says:

    betullah lizz bila diorang dh besar, rindu saat kekecil diorang ;)

  16. puan kutu says:

    sweetny gaya adik cuba menidurkan abg..rambut sara comel betul klu pendek cmni..hehe

  17. lyafrina says:

    sweetnyer 2 beradik ni..
    syahdu bila tgk pic ank msa kecik kan.. jd rindu plok ..nk kembali ke waktu tu

  18. zik says:

    comel ke-dua-dua anaknya… pinjam sorang nih..hehe

  19. moon says:

    geram tgk rambut kerinting tu…hehehe

  20. nza says:

    rambut adik macam maggie masa kecik tu……hehehe….

  21. lieyalatif says:

    sara ni rambut die mmg mahal tau lizz…jgn di potong pendek tau lizz…. kalo rajin inaikan belah bawah tu…ololololo sure bertambah2 comel anak dare tu….

  22. sue bee says:

    salam kenal ..dtg jenguk n baca entry awak..

  23. mummydearie says:

    Comel, comel, comel…. Adik Sara ni sejak kecik lagi sudah terserlah keprihatinannya yek. Abang pun dipupuk kasi tidur hah…. comel sungguh itu lambut kelinting tau!

  24. IntaNBerliaN says:

    sorg kerinting sorang lurus.. mcm alisha n aqilah :)

    *lizz, aritu lizz suruh saya kongsi tips kan… blh tahu tips apa yg lizz maksdkan tu

  25. nurbijen says:

    sweet jer tgk gambar budak berdua ni… si kelinting dan si lurus yer :)
    nampak kasih sayang adik beradik :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *