wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Aug

Aneka Puding pilihan | Puding untuk Buka Puasa

Author:lizz

Aneka Puding pilihan | Puding untuk Buka Puasa

Hari ni target nak buat puding untuk buka puasa balik nanti tak tau la sempat ke tak, hmmm best gak Puding dah lama tak makan…. puding memang  sedap manis dan lembut jer  ummp sungguh menyelerakan ….dulu kecik2 akak selalu buat macam2 puding……memang lepas buka puasa makan 2 tiga piring….bersahur pun masih gak duk makan puding ko…..tu lah biler dah besar mood pun malas nak buat asyik beli jer…tapi kali ni bersemengat pulak nak membuat cik puding kita ni…resepinyer mestilah dari akak yang tercinta siap telefon lagik tau nak tanyer sifoo…hehe akak macam terkejut jer mummy nak masak hari ni hehe nampak sangat tak beraper rajin nak masak yer tak….hehe

Ni antara yang ader duk dlm kepala dah tentu puding caramel hmmm tak sabar nak buat balik nanti…bahan2 jap gi baru nak gi nyoping kat sogo….

puding caramel Aneka Puding pilihan | Puding untuk Buka Puasa


Ingat nak masak puding yang rupernyer cam ni ok gak nampak cam sedap jer…tapi next time la…

puding paling sedap Aneka Puding pilihan | Puding untuk Buka Puasa





pixel Aneka Puding pilihan | Puding untuk Buka Puasa

5 Responses to “Aneka Puding pilihan | Puding untuk Buka Puasa”

  1. PELANGI says:

    terliurnya kak:) peveret pelangi puding gula hangus tu haaa =) makan plak sejuk2..auwwww!

  2. shafazie says:

    sungguh m’yelerakan puding caramel….favourite;)

  3. Ajumohit says:

    Mmg daboom betul puding2 tu… Smlm mkn puding caramel wallah

  4. Daddy says:

    puding caramel mmg power la…

  5. yan says:

    sedapnya tgk pudding caramel tu.


Leave a Reply

Current day month ye@r *