wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Jan

anakku!! Abang Uwais dah besar …esok dah nak masuk tadika kan….

Author:lizz

ibu dan anak bersantai anakku!! Abang Uwais dah besar ...esok dah nak masuk tadika kan....

anakku!! Abang Uwais dah besar …esok dah nak masuk tadika kan….

Tengok aksi manjer abang memujuk mummy dier tu….konon la kan….hehe…biler tengok gambo ni baru Perasan yang Abang Uwais ni dah besar dah raser  dier duk kecik-kecik  lagik..tapi rupernyer anak mummy ni dah besar panjang dah kan…

Esok Mesti ramai mak ayah cuti kan…cam mummy gak kener cuti hantar abang Uwais sekolah… daddy terpakse kerja nampaknyer sorang-sorang lagik pegi register anak…petang semalam baru selesai beli kelengkapan sekolah abang…tapi masih ader lagik nak dibeli….macam ko nak beli yer bang padahal semuanyer dah ader katernyer Angry Bird takder lagik pastu nak carik pencil box kamen Rider puas nak mencarik tau…

Ekceli pening sebenarnyer mencarik sekolah abang merata-rata mencarik kesemua tadika Survey  tak jejumpe gak dalam list Mummy & Daddy yang pertame CIC memang ok tapi kat Area Rumah ni ramai sangat pastu masuk kul 7.30….samer gak dengan Little Caliph dan Nuri semuanyer tak boleh masuk kul 6.40 pagi…..sungguh tak fleksibel tau….kat Area Ofis lak takder tadika…pikir punyer pikir Last2 abang terpaksa gak hantar sekolah Cina tengok lah nanti abang camaner….nampaknyer subjek agama terpaksa mummy & daddy kener Ajarkan Sib baik mak su nak tolong bawak ke sekolah tadika ni…TQ yer Mak su….

Budak nak masuk tadika ni ngalahkan nak masuk U tau…beriban nak kena bayar macam2… pejam mater jerla…

pixel anakku!! Abang Uwais dah besar ...esok dah nak masuk tadika kan....

8 Responses to “anakku!! Abang Uwais dah besar …esok dah nak masuk tadika kan….”

  1. ajumohit says:

    ok gak children islamic centre tu MC, wah MC dan anak mcm adik beradik le hehehe..skrg bykkan tadika islam? CIC, brainybunch, little caliph, genius aulad..apapun semoga anak2 dapat pendidikan yang baik

  2. kak ieda says:

    yelahhh uwais dah 5 tahun yee ..
    anak akak zahrien 4 tahun , pagi2 nie tadi dah bersiap nak ke tadika , so far tgk dia ok sgt2 ;)

    insyaallah dikk uwais akan ok ;)

  3. intan_blur says:

    hehehhehe…esok ank intan pun masuk ‘U’..hhahahha..bunyi mcm x blh bla kan..
    esok nampak nye ramai la parents2 yg cuti

  4. LadyAyu says:

    jelez tgk ur body….
    slim nyerrrrrrrrrrrrr

  5. adeeya says:

    Wow sekolah dah start lahh. Rasa macam nak masuk sekolah balik je hehehe :D

  6. Ungu Violet says:

    pejamcelik2 dah masuk sekolah dahh..:)

  7. lieya_latif says:

    betul tu….mmg pejam mate jek laa bayar….lieya tahun2 lepas lagi laaa…2 org tu….yuran mia n mija….huhuhuhu…..tahun ni sedap sikit sebab mija sorang jek kat smart reader mia dah darjah satu e he he he

    sweet le pic uwais hug mama tu….comey!

  8. rozuan says:

    dah besar rupanya uwais


Leave a Reply

Current day month ye@r *