wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Apr

Siaran langsung anugerah bintang popular 2012 | abpbh 2012

Author:lizz

Siaran langsung  anugerah bintang popular 2012 malam ni …dah lama  saya tak nonton tv..malam ni boleh la layan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 best gak ni…sesambil tu boleh ler kita melipat kain jugak hehe…

Sesambil tu tengok artis-artis bergaya sakan di karpet merah..saya nak tengok siti nurhaliza…mesti jelitakan…tak sabar nak tengok fesyen tudung dia…

Info  anugerah bintang popular 2012

Fara Fauzana dan Zizan Razak adalah Hos utama Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 mestila kelakarkan…

kali ni ABPBH 2012 diadakan  di Stadium Putra Bukit Jalil  bukan lagi di Arena Of Stars, Genting Highlands.

Tema malam  kemuncak ABPBH 2012 iaitu  Ledakan Geometri..

livestreaming  eksklusif karpet merah  anugerah bintang popular 2012 pada 7.30 malam 7 April ini di www.abpbh.com.my.

Siaran langsung  anugerah bintang popular 2012 akan ada di TV3 bermula jam 9pm di www.abpbh.com.my.

 

Psst: agak-agak siapala bintang paling popular malam ni ek….

pixel Siaran langsung anugerah bintang popular 2012 | abpbh 2012

Leave a Reply

Current day month ye@r *