wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Mar

Apapun call jer……..

Author:lizz

Apapun call jer……..

Kalau kite tgk video ni..agak2nya betul ker boyfriend dia tipu dia or semua ni hanya salah faham antara mereka ni dalam percintaan? hehe..biasalah dalam masa bercinta ni, mesti ada gaduh2..,merajuk..salah faham dan sebagainya apapun  dalam hati tetap suka jugak…hehe

Kekadang pompuan ni nakkan perhatian yang lebih dari boyfriendnya..dan lelaki pulak kekadang tak reti dan tak memahami hati pompuan yang suka dimanja dan mengharapkan “attention” yang lebih, tambahan pulak bila masa diperingkat awal perhubungan..masing2 cuba memahami perasaan dan perangai si dia. Dalam peringkat ni memang sukar..tapi kalau dah berjaya lalui peringkat awal perhubungan dan ada “chemistry”..mesti ok..hehe

Lelaki pulak selalunya bukannya keras hati, cuma dia tak tahu perbuatannya tu menyinggung perasaan hati kecil perempuan ni..perempuan pulak cepat terasa bila salah faham dengan “boyfriend”. Kekadang pompuan ni suka “assump” atau cepat membuat andaian dengan tingkah laku boyfriendnya..hehe..kenapa tak telefon lagi ni? janji nak call tadi?  kenapa tak reply sms?kenapa call tak angkat? mesti off handphone ni? kenapa off? kredit tadi banyak lagi…ada tak jadi macam ni? hehe..biasa latu masa bercinta..kekadang menggelabah semacam jer bila boyfriend tak pick up phone…

Andaian-andaian yang mcm ni la yang selalu mendatangkan salah faham..hehe ..kesnya, cuma tak angkat phone jer?entah2 tak ada credit,kedai top up tutup, bateri abis tak cas masa kat ofis tadi, handphone tertinggal kat ofis , tgh on vibrate masa tgh meeting…hehe perkara2 “habit” lelaki memang mcm ni..pada lelaki dia rasa biasa jer tak angkat phone masa girlfriend call..tapi kalau si boyfriend pulak yang call girlsfriend tak angkat..pun sama jugak menggelabah..kahkahkah..2×5 jerkan?

Cemburu? mesti la ada dalam hubungan..bak kata orang Cemburu tandanya sayang..tapi kalau terlebih cemburu lain pulak ceritanya..Masa mummy ngan daddy dulu pun ada juga mis understanding benda2 kecil ni…hehe tapi tu yang merapatkan lagi hubungan dengan si dia..hehe..teringat pulak kisah dulu2..

Bayangkan semua kekalutan, salah faham semua tadi..boleh diselesaikan dengan hanya 1 panggilan jer…”just make a call,sure  everything is gonna be ok”…berapa sangat ler kos untuk panggilan skang ni..? murah jer..dengan satu panggilan dapat menyelesaikan segala kekusutan, dapat pujuk si dia..dan kalau semua dah ok…memang berbaloi dengan dan berapa jer kos panggilan tu? dan rewardnya dapat memujuk hati si dia…hehe

pixel Apapun call jer........

6 Responses to “Apapun call jer……..”

  1. ajumohit says:

    hubby kita susah nak kol and sms even kata i luv you, sibuk ngalahkan PM, kita jelah selalu ingat kat dia, tapi apapun kita sayang dia ngeeeeeee

  2. nza says:

    adatlah dlm prcintaan n prkhawinan…yg pnting saling jujur dan brtolak ansur…..

  3. kak ieda says:

    suke iklan nie
    sayu je
    ada maksud mendalam kan ;)

  4. Atuk says:

    Assalamualaikum

    kadang2 tak perasan…he he

  5. fiza says:

    kami laki bini kalo keje asyik call je..sy lah tuyg selalu call..mls nk tggu dia reply sms..hahha

  6. wahida says:

    kadang2 lagi suka kol drp sms…sms ni leceh sikit…malas nak taip…huhu…


Leave a Reply

Current day month ye@r *