instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Apr

Aveniss Esthetics de Beaute I Tempat facial best di bandar puteri puchong

Author:lizz


Hiii,,,

kali ni i nak share ngan uolllss

tempat facial paling best di Puchong…

Haritu i berkesempatan buat facial

di Aveniss Esthetics de Beaute, bandar puteri puchong

j6 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

ni first time nak try kat sini…

dengarnya tempat ni memang terbaik untuk buat facial…

jom kita try…

hehe

 

sampai di sini i  disambut mesra oleh seorang Beautician…

kemudian saya dibawa ke bilik consultation..

untuk mengisi borang  supaya senang dieorang mengenalpasti permasalahan kulit i…

j8 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

sesambil isi borang i dihidangkan dengan herbal tea….

j1 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

serius sedap…2 cawan i minum tau….j2 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

encik huzband pun dapat minum jugak

nampak licin dah…hehe..

herbal tea bagus untuk kecantikan dan kesihatan…

erm best2…

nanti boleh diamalkan…yer

setelah consult untuk kenalpasti kulit i nih..

beautician bagitau kulit saya terlampau kering dan dibahagian hidung banyak whitehead..

kat hidung ni memang degil whitehead ni tau…

geram

oleh itu..

dia sarankan saya buat facial Hydrasence Treatment..

Rawatan facial yang sesuai dengan jenis kulit kita sangat penting tau supaya masalah pada kulit kita dapat diatasi…

facial Hydrasence Treatment  fungsinya adalah untuk membuat kulit saya lebih bersih dan lebih lembap dan segar…

j9 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

ni bilik facial…

ruangan kat sini cukup selesa..

dengan deko yang simple dan menarik…

best sangat…

tenang…

j3 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

display pun cantik..ni antara produk yang ada disini..

j5 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

Pssstttt : ni produk yang digunakan untuk facial saya tadi…

j4 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

sebelum facial kena rendam kaki dulu.. mini foot spa gitu…

best katanya bagus untuk hilangkan stress dan n juga  Mengawal Tekanan Darah selain itu ianya bugus untuk detox..

minah Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

sesi rawatan dimulakan dengan urutan lembut dibahu best sangat tau uolllss

pandai la beautician ni…serius…

kemudian..

barula mulakan dengan membersihkan muka untuk menanggalkan dan mencuci kesan solekan dan kotoran pada kulit..

setelah wajah dibersihkan secara menyeluruh

proses pengewapan pulak yer..

semasa pengewapan semasa pori kulit   terbuka,

light extraction dilakukan untuk mengelurkan whitehead yang kemain subur  terutama di area hidung i tu…

Sakit?  sikit jer  takderla nak menjerit bagai kan.

ha…bila dah siap pori bersih semua..

uoolls boleh suggest kalo taknak extraction  tapi i ok jer…best

✿ lepastu  letak toner…

ni part paling best  pakai mask pada wajah  mask ni sejuk & rasa fresh sangat…sesambil tu Dapatlah  lelapkan mata dalam 10-15 minit.

dan kemudian apply moisturizer dan sunblock..

Masa yang ditunggu-tunggu – Urutan wajah, leher dan bahu best….

Tadaaa….dah siap…

muka i fefiling glowing best….

tu i just apply lipstik jer…

j7 Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

Rawatan Facial ini mengambil masa 2 jam  dan berharga RM199

sekarang ada promo rm 99.00 jer uollls


♥♥

TERIMA KASIH Aveniss Esthetics de Beaute atas layanan yang terbaik yang  diberikan yer..lain kali i nak datang lagi..
tak lupa beautician yang super comel banyak berikan saya tip untuk penjagaan kulit….
♥♥
Dan untuk maklumat Lanjut sila ke :
Cawangan :
bandar puteri Puchong, Kota Kemuning, Klang, , Taipan
pixel Aveniss Esthetics de Beaute  I Tempat facial best di bandar puteri puchong

One Response to “Aveniss Esthetics de Beaute I Tempat facial best di bandar puteri puchong”

  1. wak lat says:

    feweeiiitt., hehehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *