wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Feb

Awas bila pakai baju berbutang

Author:lizz

Hai semua  hari ni nak cerita sikit pasai baju berbutang tetiba kan.. yerla zaman sekarang baju berpesen-pesen dan cantik2 belaka tapi awas bila pakai baju berbutang…ni yang nak dijadikan cerita 2-3 hari lepas cam biasa waktu balik dalam train penuh beasak-asak.. yer lain time balikkan…tengah ngelamun dalam train tetiba jer  ternampak ader gadis jelita yang bertudung, sangat cantik dan jelita berkali2 duk jeling jer muka dier ….tetiba terperasan butang bajunya terbuka…alamak..tetttttt..

Dengan kadar segera terus jer tangan ni mencuit lengan dier n berbisik kat sijelita ni…dan terusjer sijelita ni betulkan butang bajunya  merah muka menahan malu, kesian pulak mummy tengok dier tapi tu la kan teguran itu sekurang2nya dapat menyelamatkan keadaan kan daripada orang lain tgk, tak gitukan…Peringatan pada kawan2 perempuan semua yang baca blog ni berhati-hati bila pakai baju berbutang yer…pastikan letak pin @ pakai simis (org dulu2 kata) untuk elakkan daripada perkara seperti ini berlaku pada kita kan terutama  sekali bagi yang bertudungkan….

pixel Awas bila pakai baju berbutang

13 Responses to “Awas bila pakai baju berbutang”

  1. Mommy Aqil says:

    hihihi..Mommy pon ade experienced dgn bj butang..dahla tak perasan langsung!!time tu plk tgh celebrate birthday mommy..dah balik n tgk gmbr yg ditangkap mmg sah butang terbukak satu..wahhh malu gilerr…hikhikhikhik..kejadian 2006…uhuk!!

  2. ely says:

    dulu selalu pakai baju berbutang sbb senang nk menyusu tp breast beso sgt sbb byk susu, selalu gak la butang terbukak huishh tensen betoi hahaha

  3. aki says:

    hee…sllu jdk dalam tren.. lau org tuh dkt je ley gtau..klau jauh..hurm,.mnta2 die sdar cpt ;)

  4. wahida nasution thakhrim says:

    Wahida: pernah jadi juga.. butang uniform terbuka.. nasib baik memang pakai tank top.. jadi terselamat la.. bukan la nampak sangat pun sebenarnya sebab saya pakai tudung pin kebawah.. kira penyelamat juga la..

  5. lost kitty says:

    mesti malu!

  6. Dyg says:

    ha’a betul tu kak..skarang ni ramai yg suka baju byk butang termasuk laa sy..hehe..tp ada bahayanya juga terutama yg bertudung….

  7. Nia says:

    ada sstgh tu yang pakai baju ketat pastu nampak lobang2 antara butang tu yg menampakkan baju dalam….
    mmg patot brhati2 pakai baju ada butang ni…

  8. eikieyn says:

    penah jugak jadi camni. lepas keje terus pegi klcc nak cari food buat dinner..patut la abg burger king tu beria2 senyum..rupenyeeee.. malu tok sah ckp la. freeshow! T_T

  9. siseliparputus says:

    i loike kasut wedge and roxy tuh..lawa2 ^__________^

  10. siseliparputus says:

    ops..salah post comment arr..terlajak entry..ngeeee =D lol


Leave a Reply

Current day month ye@r *