wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Jan

Ayam Masak Merah daddy

Author:lizz

ayammerahdaddyku Ayam Masak Merah daddy

Ayam Merah Daddy memang kaw2 sedap kiteorang anak beranak memang suka daddy masak ayam masak merah…Hobby daddy memang suka memasak dan hari ni pagi2 dah masak dan terhidang atas meja..memang best yer la kan uwaiskan suka ayam jadi hari ni Daddy masak special untuk abang uwais mummy pun turut serta..semenjak 2 menjak ni Daddy busy sangat menguruskan kerja2 hari ni baru sempat melayan anak2 seronok tengok daddy main2 bergurau senda ngan anak2 melayan Uwais tengok Kamen Rider, layan adik main tangkap2 bola dan yang penting selalu melayan bebelan mummy betul tak daddy?…hehehehe

pixel Ayam Masak Merah daddy

12 Responses to “Ayam Masak Merah daddy”

  1. popo says:

    untung la pagi2 dpt makan ayam masak merah…hehehehhe

  2. mummycute says:

    memang untung…Daddy memang the best…esok masak lagi daddy boleh?

  3. Dinaz says:

    buat tekak dinaz terasa sangat nak makan nasi minyak dgn ayam masak cm ni…..emmm sedapnya.

  4. ieda al-habsyi says:

    senang cik somi pandai masak :)

  5. mummycute says:

    dinaz: ummp sedap kan tambah pulak ader curry memang sedap…
    ieda al-habsyi: memang hobbynyer memasak kalo hari minggu memang ader jer mende dia nak masak ok gak…blh rilek2

  6. BSB says:

    salam, macam lauk pengantin pulak…sodappp

  7. ummu auni says:

    wah…sedapnya :) pandai daddy masak ye? boleh minta resepi ni…

  8. shiema says:

    nyummmm…sedap…

  9. achie says:

    my fvrte ni kak..heheee

  10. mummycute says:

    BSB: kalau nak tempat lauk pengantin pun boleh gak…silakan…hehehehe

    ummu auni : Daddy memang pandai masak kalah mummy hehehe alah resepinyer sonang jer ..

    shiema: ummp sedapkan..

    achie: yer ker? ambikla satu kat atas ni hehehehe

  11. funna says:

    hye..wow!nmpk menghairahkan la aym tu..mesti sedap gile kan..

  12. ezzu says:

    sedapnye….


Leave a Reply

Current day month ye@r *