wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Jul

baby comel Aira dan adik

Author:lizz

comelll sungguh Aira ni…

rasa nak cubit-cubit…

9236175384 86f0a1a809 o baby comel Aira dan  adik

adik ni kalo ader aira dan-dan tu dier mintak nak adik tau…kemainkan…dier ingat nak baby dan-dan tu kluar dari perut mami…

adik sara siap cakap perut mami dan buncit tu cepat la kluarkan baby…aduh la anak…

biler ditanyer baby kluar ikut maner…dia cakap kluar kot pusat muahahaha..

takper nanti mami usahakan…tunggu yer dik…

9233395775 1544d0a69c o baby comel Aira dan  adik

tengok tu biler dier dengan aira….habis dia kerjakan aira…dia kiss…dia agah-agahnyer…sampai naik rimas siAira tu…

tapi nasib baik dia jenis yang ilek tak nangis siap gelak2 terkekek lagi…

9236177014 3eb48205cf o baby comel Aira dan  adik

minggu depan kalo sempat boleh la jumpe ngan aira lagi…tak sabar nak gomol budak comel gebu ni…

Uollss buka aper hari ni?

saya tengah berpikir-pikir nak bukak aper  tak tau…

dalam kepala ni banyak menunyer tak tau yang maner satu nak direalisasikan…

pixel baby comel Aira dan  adik

10 Responses to “baby comel Aira dan adik”

  1. KA pun suka baby ni apalagi yng comel2 hehehe

  2. Nafira says:

    comelnyeee.. gebu jer.. nak gomoi2 jer dia~

    zura ingat nak masak siakap 3 rasa jer petang nih.. semua bahan dah ade..:)

  3. suriaamanda says:

    dulu masa dania umur 5 tahun pernah request suh mama pi shopping mall beli baby….huhu…masak nak cari..ingat ada jual agaknya…dalam kepala ni nak buat ayam masak kicap jer..tp teringin plak nak makan mee sup ke..mee goreng ke….adeh…berbelah bagi ni….

  4. alolo..comeinye…nampak geram sangat kakak kat aira…hehe.. :)

  5. jijah says:

    comelnya baby gurl ni… rasa nak cubit2 je pp dia..hee

  6. lieyalatif says:

    hahaahahah…tegelak2 lieya bace lizz…boleh kuar ikut pusat yeak….adoi laa sara…bijak betul ekekekeekek

    betul tu lizz, budak2 ni main order jek…mcm baby tu leh beli kat kedai jek kan hehheeheh…haaa ape lagi lizz, usaha tangga kejayaan….cepat2 preggy…lieya pun excited nak tgk lizz memboyot heheeheheh

    selamat berpuase dan selamat berbuka lizz…

  7. zie says:

    baby comey kita tengok pun geram

  8. lyafrina says:

    salam ramadhan lisz..

    nmpknyer kak sara sgt pyayang orgnya..suka babyni..

  9. shiemacma says:

    Salam K.Lizz..

    tomeynye bby tu.. patutla aira pun naik geram..
    rase nk cubit2 pipinye .. :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *