wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

6 Apr

baju dalam wanita terkini 2013 | baju dalam kalis rogol

Author:lizz

baju dalam wanita terkini 2013

dapat  menghalang jenayah rogol!!

biar betul…

 

Baju  dalam ni bukan pakaian biasa ok…..ini luar biasa hehe

Nampak macam biasa tapi ia dapat menghalang jenayah rogol dan serangan seksual bagi kaum wanita..

baju dalam kalis rogol

kagum saya…

kreatif kan diorang ni..

 baju dalam wanita terkini 2013 | baju dalam kalis rogol

 

 

baju dalam wanita terkini 2013 | baju dalam kalis rogol

  • baju dalam  ni direka oleh pelajar kejuruteraan di India untuk  mengalirkan sehingga 82 kejutan elektrik kepada  penjenayah bila pengesan tekanan pada bahan itu mengesan sebarang jenis paksaan. hoho memang terbaikkan …
  • Pakaian dalam yang dibantu teknologi itu, dinamakan sebagai Society Harnessing Equipment (SHE), juga boleh memberi amaran kepada polis, keluarga atau rakan, menerusi sistem pengesanan global (GPS) yang dipasang.
  • Pakaian dalam dengan sistem pengesanan global, sistem global bagi komunikasi telefon bimbit (GSM) dan pengesan tekanan mampu mengalirkan arus kejutan sehingga 3,800 kilovolt selain memberi amaran kepada ibu bapa dan polis.
  • Penjenayah yang cuba mencabul gadis atau wanita akan menerima kejutan dalam hidupnya sebaik pengesan tekanan diaktifkan manakala modul GPS dan GSM akan menghantar pesanan kepada nombor kecemasan India selain kepada ibu bapa mangsa.
pixel baju dalam wanita terkini 2013 | baju dalam kalis rogol

3 Responses to “baju dalam wanita terkini 2013 | baju dalam kalis rogol”

  1. Wak Gelas™ says:

    wak pon nak order satu lar.. ,ehHee

  2. amirah says:

    perghhh…terus keras kejung perogol tu nanti

  3. IntaNBerliaN says:

    mcm canggih baju ni.. tp yg guna tu xda kene kejutan ke ek..


Leave a Reply

Current day month ye@r *