wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Aug

Baju Raya Terkini 2011 | mummycute.com

Author:lizz

Setiap tahun Menjelang Raya….macam2 trend fesyen pakaian dan aksesori akan muncul tak kira lelaki atau pompuan ia termasuklah Tudung, kerongsang, samping, dan macam2 lagik..

Kalau pergi Masjid India macam2 nama fesyen ader tudung siti, selendang mak datin la tak caya try pi Masjid India hehe….nak pergi Masjid India time2 ni memang sesak giler mau pengsan hehe…Tapi orang ramai tetap akan menjelajah di Masjid India untuk  mendapatkan koleksi pakaian disini macam2 ada bukan saja pakaian  semua ada…… kecuali mak pak jah yang tak dak  bak kata sorang member mummy ni…..

Pada kebiasaannya fesyen Raya biasanya  mengikut  fesyen selebriti misalnya kalau pergi Ariani nak beli tudung mesti ramai yang tanyer tudung wardina  pakai ader lagik tak saya nak macam tu….n blabla….bukan sajer tudung baju n kasut pun sama….

Tahun ni menurut Pereka Fesyen Terkenal Salikin Sidek tahun ini menyaksikan warna-warna seperti hitam putih dan kelabu menjadi pilihan ….

Baju kurung moden, baju kurung pesak gantung dan kebaya labuh menjadi pilihan untuk penggayaan terkini sememangnya menarik, Kaftan dan Dress pun tak kurang hebat untuk Pilihan Hari raya tahun ni….macam2 potongan ader untuk budak2 kecik pun ader meriah gitukan…

baju raya rekaan Rizalman Ibrahim 2011 Baju Raya Terkini 2011 | mummycute.com

Cantik betul baju Sentuhan rizalman memang kreatif  tahap gaban betul….siap ader reben2  dan renda simple tapi memang sangat menawan beraper la reganyer ek cam nak jer tapi dah tentu2 tak mampu…nengok jerler….rizalmanibrahim

baju raya rekaan radzuanradziwill 2011 Baju Raya Terkini 2011 | mummycute.com

 Kaftan dan Dress huish menarik betul …. yang coklat tu comei jer….jom pilih2 kat sini baju raya dari radzuanradziwill

Baju Melayu bercorak kotak dan jalur menjadi trend terkini 2011 tetapi ader juga yang meminati warna terang seperti merah, biru, hijau, jingga, dll..apepun pilihan baju raya….yang penting kita Beraya….daaaaaa



pixel Baju Raya Terkini 2011 | mummycute.com

4 Responses to “Baju Raya Terkini 2011 | mummycute.com”

  1. ezzu says:

    memg comel…tgok harga pun comel jgak..hehehe

  2. che sakinah says:

    waa.. cantik2 la baju rizalman ni.. class gitu!
    tak mampu lagi la kak, saya jahit sendiri je baju raya tahun ni. hehehe..

    Selamat hari raya kak.. maaf zahir batin :)

  3. bee says:

    Mcmne nak order baju yang tengah2 ada riben warna hitam tu? Serius cntik.

  4. I am now not sure where you’re getting your info, but good topic. I must spend a while studying much more or working out more. Thanks for excellent info I was searching for this information for my mission.


Leave a Reply

Current day month ye@r *