wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Aug

Baru Nak Update

Author:lizz

Assalamualaikum kenkawan blog…uish lama nooo ni tak update blog kesayangan…

kalo kebun dah lama berlalang..hehe..

hari ni baru berkesempatan nak buka blog..

nyaris2 mak hencik lupa password lagi..

★★ ★★ ★★ 

Terima kasih ada lagi yang rindu ngan saya…

yang bertanya khabar n tak lupa pada yang ucapkan selamat hari raya…

mak hencik sayang uollss  semua tau…

eh saya bukan menghilang sangat pun ada jek…

kekadang tu ada jugek pi baca blog uoollsss tapi tak sempat nak ngomen…

lepas ni kena rajin sikit yer..

14767962998 955422e38d o Baru Nak Update

meh kita layan gambo adik ngan abang

manisnyer cam gula budak dua nih…

pandaikan…cover gigi rongak memasing….

time ni beraya kat KL…dandan pi Pavillion

 

14767901379 ee4ef035cb o Baru Nak Update

nengokla tu…dak adik suka no nyakat abang…haha

kenkonon nak kiss abang…

jangan harapler kan ..tengok muka abang tu…

14768020027 cd1e5cff11 o Baru Nak Update

snap gambo anak2 memasing dengan gaya memasing…

14768152100 caa5fd3a96 o Baru Nak Update

memasing gaya angkat hidung tahan spek jatuh…kihkih…

memasing hidung tak berapa nak mancung kan…

14767901779 94a17125f6 o Baru Nak Update

Adik n mummy kesayangan…

budak ni skang dah naik belang…

bila mak teh or mak ngah tanya…

adik sayang saper…berani dia cakap sayang dedi banyak dari mummy..

sedih mummy tau….tak nak kawan adik…huhu

14768020267 a7f49e6bc6 o Baru Nak Update

ni gambo mak uwais n qaysara…

pandai gak dak abang ni snap gambo maknyer..

hehe…

tq abang Uwais…

 

Psssssst::

Hari Raya kali ni biasa…biasa jer..

banyak khabar berita yang sedih..

tahun ni tak meriah sangat akak ipar saya sakit..

Ulser dalam perut dan gastrik teruk…terus tak berseri raya kiteorang huhu

dan pak cik masuk ICU demam denggi berdarah…hari ni dah dekat sebulan kat hospital..

Tolong doakan moga mereka berdua  cepat sembuh dan pulih seperti sediakala yer kenkawan..

 

 

 

 

 

 

 

 

pixel Baru Nak Update

13 Responses to “Baru Nak Update”

  1. anne says:

    Selamat kembali dan selamat hari raya.. Rindu iols dgn uols..

    Semoga akak ipar dng pakcik liz sembuh ye.

  2. Kakzakie Purvit says:

    Cubit peha kanan peha kiri terasa Lizz. Bila ada salah seorang ahli keluarga yg tak sihat kita akan merasa sama. Tak apalah yg penting bersyukur sebulan dpt menikmati ramadhan…

    Moga mereka yg diuji dgn kesakitan diberi kekuatan dan cepat sembuh.

    ps: salam aidilfitri dari kakak:)

  3. dana says:

    itulah lalang dh tinggi pinggang dh…. ingat mana lah tuan umah ni sembunyi…

    yelah lizz, thn ni mmg raya tak berapa meriah… tahun berduka…

  4. Nafira says:

    Salam Lizz..
    Rindunye kat Lizz ngan anak2.
    makin comel dan manis budak berdua tuh.
    kemain lagi posing masing2 yer.
    pic yang pakai spek itam tuh comel sangat2! hehe

    Lizz.. makin gojes lah zura tgk.. hehehe

  5. nurbijen says:

    Selamat hari raya Lizz…
    Nasib baik blog kan, kalau taman dah tak nampak empunya tuan tanah terlindung dek lalang.. kikiki

    Semoga mereka berdua cepat2 baik… amin amin amin…

  6. Lama tak datang melawat sini. semoga mereka cepat sembuh ye.

  7. ohcikgu says:

    wahh..cantek-cantek pakaian budak-budak sekarang ye.

  8. Mummydearie says:

    Amboi Lizz… lamanya menghilang. Apalah yang dibuatnya di luar sana tu :)

    Syawal dah nak habis tapi tak terlewat lagi nak ucap Selamat Hari Lebarankan?

    Rindu gak nak tengok si Uwais dan Sara ni. Makpaknya takdalah rindu sangat. Hehehe.

    Amboi mak Uwais&Sara posing raya depan Prada lagi ^_^

  9. mai has says:

    selamat kembali berblogging.btw cheeky betul uwais dan qaysara,

  10. lyafrina says:

    Welkem back lizz..
    Apa2 pon lya doakan moga kakak ipar lizz kuat mlawa sakitnya n smoga ayah saudara lizz pom diberikan kesembuhan.. mmg sedih bila insan tdekat sakit..

  11. anies says:

    welcome back..

    p/s selamat hari raya

  12. ajumohit says:

    rindunya lizz, aju pun dah terkena kemalasan nk update blog ni, selamat hari raya lizz, kita doakan semoga kakak ipar lizz segera sembuh ameen

  13. nza says:

    lamanya akak xsinggah sini..n3 di blog akak pn mkin hari mkin suram akibat kesibukan melanda….


Leave a Reply

Current day month ye@r *