wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Jun

berbasikal ditaman dr ipoh

Author:lizz

♥ ♥ ♥ yeayyy !!!!♥ ♥ ♥

hari ni dapat gi kerja dengan jayanyer …

setelah gigih bangun pukul 3.30 pagi..

memula rasa malas-malas tau… .

rasa cam nak tarik selimut lagik…

tetibe…

kertas kerja melambai lambai..

belum masuk lelain lagi nak kena settle ni*teringat muka boss

haih….

terus bangun…

♥ ♥ ♥ yesss!!! ♥ ♥ ♥

sampai opis jugak walaupun rasa cam dalam mimpi

hehe…gasakla muka bangun tido ioolss..

harini kite berluv2 sikit ek…poyokan…layankan sajok k…mokcik yang masih dalam mimpi…ni…

kali nak citer pasal anak kesayangan adik sara dan abang uwais…

macam biasa cuti sekolah…

lepas main game tengok tv….uwais biasala dia ajak mami dan dadi dia jalan katernyer nak jalan naik basikal…

kalo adik rilek jer selagi ader kaler ngan buku memang dia melengko ngan maknyer jer…mengaler jer kerjanyer tak buat menda lain pun takper…

kalo ikutkan hati malas nak kemana. . maknyer memang nak membongkang..

nak rehatkan pinggang ni yang ngilu ni…

abang siap berdrama bagai…*nangis siap pujuk mami sambil peluk mami..

maka gagahkan jugak walo jalan ala lenggang kangkung gitu…

~♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥~

kali ni dedi ajak pi ipoh ditaman dr 

dulu saya pernah pergi  jugak bawak dierang ni entrynya

kat situ ader basikal sewa rm dua sejam…

terus saya iyakan..

jauh jugak tu…

tak per janji boleh makan mee kicap lepas tu kan…

sampai dua-dua nak pilih sendirik basikal memasing

sarang nak biru sorang nak pink…

adik basikal pink takder…dia mula la kan dah la baru bangun tidoo…

nasib dedi berjaya pujuk…

maka..

berbasikal merah la dia..

8948727113 a46f42c452 o berbasikal ditaman dr ipoh

abang nak racing ngan adik…

kemain…

tapi tetap berbasikal tayar 4…

8949350420 9ea5dddc29 o berbasikal ditaman dr ipoh

tengah gigih kayuh basikal naik bukit tapi abang tetap tak lepas naik bukit…

8948730547 1faf79bd9e o berbasikal ditaman dr ipoh

adik  mood dah ok dah senum sikit..

klakar sara ni tau bila nak bergambo..

posing bukan main nampak cam pandai jer kayuh basikal tu…ala-ala rempit uoolllsss

8949347226 c2745d8314 o berbasikal ditaman dr ipoh

padahal dia main tolak ngan kaki jer…

8949346890 9de5cd9231 o berbasikal ditaman dr ipoh

sekejap jer dah pandai….nengok steady tu…

8948729201 c24a984c25 o berbasikal ditaman dr ipoh

sampai bersin pun boleh kayuh basikal kan sara…

8948727781 05cb29a123 o berbasikal ditaman dr ipoh

haa ni lah jurulatih dierang nampak tak muka garang….ala-ala singa lapar

8948727519 d86630e452 o berbasikal ditaman dr ipoh

ni pulak

anjer-anjer gitu…

8949351436 5710678187 o berbasikal ditaman dr ipoh

dan ini pemerhati…

nenek uwais  ngan sara ni…

8948730157 c469dac3a6 o berbasikal ditaman dr ipoh

peranan paling kpenting  iaitu  pembekal air masak..

sikit-sikit tanyer uwais ngan sara  dahaga ker tak…nak minum ker tak

baguih2…sayang cucunyer….pantang pi mana-mana mesti botol air masak tak lepas…

8948728921 9ab6a0b9ce o berbasikal ditaman dr ipoh

dan inilah budak yang heppi bila berbasikal senyum sampai ketelinga…peace yo…

Pssst: tak sabar nak beli basikal baru untuk adik dan abang…nanti bolehla kita naik basikal sama-sama yer nak..eh saya nak beli basikal yang comel yang macam dalam cerita korea tu,,,haih verangan uolllsss….

 

 

pixel berbasikal ditaman dr ipoh

10 Responses to “berbasikal ditaman dr ipoh”

  1. lama tak ke sini tau

  2. anies says:

    hamboooiiiiiiii mak nyerrrrr posing kemainnn

  3. daddyziyyad says:

    awalnya bangun 3.30am? gulp!

    Taman tu cantik juga kalau nak beriadah petang…naik basikal…saya pernah ke situ duu…

  4. chozila says:

    dah tak berapa berjaga ker taman dr tu?? akak dah lama tak ke sana…. lizz keje kat mana yerk??? berulangker dari Ipoh…

  5. Kakzakie Purvit says:

    Ya Allah sebelum subuh dah nak kena bertolak kerja ke Lizz? letihnya….

    Memula roda tepi kena ada tapi bila dah ligat kelak dah boleh buka semua tu.

  6. Nafira says:

    hehehehe.. comel~
    best jugak xtvt berbasikal kan~ leh pusing2 taman sambil bersenam.. mami nye basikal x de?

  7. Rinna says:

    Seronoknya tgk budak2 tuh berbasikal yer.. beriadah dipetang hari.. :)

  8. dana says:

    aduhla dik, kul3.30 dh bangun pg keje… dhtu balik umah kul baper lak? kalu akak lah dh migrain dh kepala tu bile tak ckp tido…

    suke lah abg ngn si adik tu dpt main beskal tuh, tp camne ni abg msh lg beroda 4 heheheh

  9. My Notes says:

    saya ptgkan tidur yg cukup . Klu 3.30 dah bangun … mmg tidur dlm train lah jwbnya .
    Wah ! mamanya posing ala model tuh … heheheee

  10. ajumohit says:

    Memang bagus dapat eksesais macam ni, awalnya lizz bangun, dalam train mesti ngantuk kan


Leave a Reply

Current day month ye@r *