wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Dec

Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Author:lizz

Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail 

Hokey sambung lagi  …

Soghi (buat suara ala adik) lambat hapdet huhu….bzz dihujung tahun

padahal…

banyak beno aktivitinyer adoiiii..

kalo nak tengok entry  Bercuti di lost world of tambun1 disini 

Kali ni kita masih lagi dalam  lost world Petting  Zoo

tapi …

ke rainforest pulak..

kemain best kat sini udara memang tok sah citer sejuk jer

kat sini boleh tarik napas dalam 2…udara segar la kata ko…

adik lepas nangis tengok parrot…

dier nak ngan maknyer jer

lepas tu

kerjanyer nak minum air jer

nasib baik bekalan air ader lagi

8286379388 aa6e13ee30 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

adik kemain suka tengok kura2 tu..

kura2 tu penyelamat moodnyer…lepaih tu dier dah ok…

lagi ok bila tengok air terjun tu…

eh bila kite duk kat sini rasa tenang jer…

tu la pasai siap berposing kat sini..

saya siap paksa cik abang tolong snapkan gambo…hehe

8285322547 f41cc82827 b Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Tada sila snap gambar Mak cik gomok ni…

Muka ai dah mencair mekapnyer

jadi..

muka ai pucat sudah..

nasib baik ader nur disitu…kahkah

kat sini kalo buat drawing stilllife ni mesti cantik…8285322315 808edb2839 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Tengok adik berposing ala model disitu

maknyer masam mencuka…

abang…ilek2 jer

8285321919 06df0b0062 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Ok jom kiter ker Rainforest Trail nampak dok abang dah tak sabar tu…

kat sini

kiteorang dikelilingi dengan binatang gemuk montok

bunyi2 alam bunyi bersilih ganti..jalan2 bawah pokok

teras shahdunyer disitu…

tetibe…

8285322827 7d82401f23 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Korang tengok budak2 ni macam2 terjenguk-jenguk  pelik la tu…

nampak monkey melompat2 kat situ..

lepaih tu ader la tupai pulak..

dierang semua terpegun ala2 ternganga…gitu

kadang2 adik siap kejar rerama..

katernyer nak pegang

suka latu…

katernyer dia suker rama2 sebab princess kan cantik cam rama2 ..

8286379486 37249950d7 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Tengah2 dierang jalan2  kalo disuruh bergambo jadi seperti gambar diatas…

masam..tak tengok kamera…peace jer manjang…

8285497477 4d320ddd73 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Haa nengok adik ..

siap tunjuk rusa…

kat sini ader memacam binatang kambing, Prairie Dog dan  Possum..

rusa tu siap boleh dibagi makan lagi…

tapi time ni dierang semuanyer kenyang…haha

8285621121 1413dd963c z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

kambing pulak siap ikut adik dari belakang…

adik bila perasan hapalagi

melalak tak kira…

8286642310 1798e463fa z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

abang uwais n arrayan berlari2 kat sini..

sambil berlari sambil jenguk binatang aper kat situ…

happy sangat…

8286380086 a7e624fe4a b Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

adik qaysara bersedih nak balik lepas kejadian kambing tadi..

ai sempat lagi nak berposing kat pagar kayu ni..

Dah..dah jom ke tempat lain pulak…

8286379582 167c774559 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

dan ni tempat yang paling best main tangkap2 ikan…

air jernih nampak ikan 2…

ikan kecik2 comel sangat… geramsss

tapi tak der sekor pun yang dapat

8285322417 c789a77c08 z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

Adik qaysara n abang uwais nak menangguk ikan

elok2 jangan jatuh sudah…

adik kemain kusyuk sampai tak nak gerak2 dari situ…

8285717575 0fb76b3b6d z Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

lepas ni nak ke tiger-valley & tin-valley pulok..

jadi sebelum cau beli la aper yang patut kat kedai souvenir ni…

tengok wajah ceria adik pegang turtle pink auwww..

turtle pun nak pink ko ni dik…

sambung laieee ek…

kita ke penjelajahan seterusnyer disiri akan datang…ahaksss

 

Coretan: kenapa la ujung2 tahun gini banyak kerja…adoiii…

pixel Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail

7 Responses to “Bercuti di lost world of tambun 2 | Rainforest Trail”

  1. Ajumohit says:

    alolo comelnya semua model2 ni. suke tgk view oic ni lizz, cantik2… mamanya maintain je hhehr

  2. Bestnye..Happy jer tengok diorang..comel²..

  3. lieyalatif says:

    tang kambing ngikut tu lieya tegelak tu lizz…hihihi comel jek…wey jgn kate adik takut, lieya pun mau tejerit2 hahaahahahah sabo jek la dah tua2 ngan kambing pun nak takut heheheeheheh

    best kan..suke kalo cuti2 gini….tenang pale otak tgk alam flora dan fauna….

  4. cho zila says:

    suka.. suka..
    di LWOT tu nilah keistimewaannyerkan…

  5. nens says:

    Akak..nens demam dh seminggu dh..lps balik Kl..blog pon x updated xde mood..huhu..arini br slow2 blogwalking..hehe..syokknyerr ke tambun..nens x pernah pergi lg..igt kt tambun org mandi2 je..tp byk sktiviti leh buat ye..suker la anak2…

  6. Lady Ayu says:

    jelezzz nye rtgk body uols
    kuruih gituewwww :)

  7. Nora Karim says:

    cantiknya pemandangan akt situ… air terjun tu… memikat jjiwa…


Leave a Reply

Current day month ye@r *