wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Feb

Berjalan kaki..

Author:lizz

hi salam semua..hari  ni mood cergas bersama mummycute.com hehehe..berjalan kaki merupakan aktiviti yang selalu kita lakukan setiap hari kan…untuk senaman yang paling mudah dan ringkas untuk bersenam hanyalah dengan berjalan kaki..kerana bila kita berjalan kaki seluruh anggota badan dan otot2 bergerak dengan jayanya betul tak…misalnya kita berjalan kaki ketempat kerja dari stesen LRT , …jauh gak tu betul tak…ni kisah berjalan ader 1 kakak kat ofice ni dalam lingkungan 50an hari2 berjalan dr stesyen komuter ke ofice tapi die memang jalan laju cam lipas kudung kalau nak jalan ngan dier tak terkejar bila ditanya knp jalan laju katanya nak exercise bagus betul …akak ni memang sihat dan slim jealous jer tengok…selain berjalan keoffice aktiviti  waktu rehat manfaatkan dengan  jalan2 cuci mata pusing2 jer tau jangan pulak membeli belah pulak nanti membazir lakkan selain itu dapat hilangkan stress kat office…lagi banyak kita berjalan kaki lagi sihat tubuh badan kita…kan… teruskan usaha untuk berjalan kaki caiyok2

pixel Berjalan kaki..

5 Responses to “Berjalan kaki..”

  1. Cik Ila says:

    paling senang je berjalan kaki ni,tak perlu bersusah payah nak semput-semput lari,kan? :)

  2. bee says:

    aik lain je npk log cute mummy ni

  3. mummycute says:

    cik ila: betul tu aktiviti yang best dan menyihatkan..

  4. mummycute says:

    lain aper yer bee…heheee

  5. ila says:

    betul tu tp tulah,selalu jer mengelat…huhuhu


Leave a Reply

Current day month ye@r *