wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Aug

berjimba bersama adik-adik dihari raya

Author:lizz

disebabkan gambo pakai baju ni jer yang banyak..

nak nangis nengok gambo raya uolls…

bukan aper

asyik baju ni jer..

nampak sangat raya pertama jer kita bergambo..

hari raya lain nan hado..

ader pun tangkap gambo guna phone untuk hapdetkat IG kiter tukan..

takper nanti ader jamuan raya opis kiter pakai baju raya kaler biru pulok..

kiter tangkap bebanyak * sedapkan hati muahaha

 

9593339936 a537fc13cf b berjimba bersama adik adik dihari raya

ni gambar time jalan-jalan nak gi beraya…umah jiran

jiran saya belah depan umah pak cik dan sebelah kira umah mak mentua akak…
9593340110 2c97b2d393 b berjimba bersama adik adik dihari raya

jalan sambil snap gambo kemainkan…

9590883373 edb89f72b1 berjimba bersama adik adik dihari raya

ok babai tata titi tutu…

 

 

pixel berjimba bersama adik adik dihari raya

15 Responses to “berjimba bersama adik-adik dihari raya”

  1. Nafira says:

    gojesnye 3 beradik beraya~
    sebaya jer nampak.

    anak2 tak joint mami dia beraya ke? :)

  2. suriaamanda says:

    comel2 adik beradiknya….semua pandai bergaya…

  3. Kakzakie Purvit says:

    Amboi!! dah tak dapat beza yg mana anak dara dan mak dara kalau macam ini gaya:)

  4. dana says:

    3 keping je? ingatkan letak banyakkkkkk gambar td heheheh…

  5. dana says:

    3 keping je? ingatkan letak banyakkkkkk gambar td heheheh…
    bile dh sibuk beraya lupe nk amik gambar kn?

  6. lieyalatif says:

    awat lizz tak berpeplum same….rate2 tahun ni ramai berpeplum kan…..alah takpe la lizz pic baju yg same pun tak kisah, dah name raye kan…lieya pun pakkal jek raye kat melaka tu sakan bergambar byk2 baju…cube raye kat johor mmg nan ado sbb kat kampung lieya tak rajin berjalan raye heheeheheh sedare pun dekat2 jek ..sehari dah leh khatam….

    cantik adik beradik lizz…

  7. jijah says:

    adik2 akak pon lebih kurang sebaya je yer.. seronoknya…

  8. nanakimie says:

    wah….hehe…bergambar sakan ye sis:)

  9. Wak Gelas™ says:

    ammvoiiii.., jeliternyer uolsls

  10. ajumohit says:

    wahh memang cantik jelita models ni, yelah kan lizz tahun ni fesyen peplum tapi disebabkan dah ramai yg berpeplum, aju pilih utk berbaju kurung shj

  11. Ok la tu. Janji ada jugak gambar raya nak update kan. Hehe

  12. yui says:

    olololo..comel2 je semua..

  13. kak ieda says:

    dah macam model baju raya ! ;)
    comel2

  14. izan ishak says:

    iras sangat 3 beradik lizz…

    sama lah dgn izan. gambar raya pertama je yg ado. pastu non hado terus.

  15. amboi semuanyer sweet sgt !


Leave a Reply

Current day month ye@r *