wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Jan

Bila Malas Melanda….

Author:lizz

Salam semua..hari ni hari malas entahla kekadang biler datang mood ni memang betul tak leh buat aper bertambah malas biler tengok daddy sibuk wat keje sampai 2 ke 3 pagi  laptop dan PC dua2 dia guna habis tu mummy lagi tak leh buat ape nak blogwalking kat blog kawan2 pun tak sempat last2 layan anak main nyorok-nyorok pastu anak beranak membongkang atas sofa kepenatan sementara tunggu daddy siapkan  keje katanya nak ajak ke Mid Valley bawak anak jalan2  daddy pulak nak cari buku untuk Research kat MPH biler tah nak siap huhuhu….tunggu punya tunggu sekali tertidur daaaa…..

pixel Bila Malas Melanda....

Leave a Reply

Current day month ye@r *