wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Feb

Bila Ultraman Mandi Kolam

Author:lizz
La ini ker rupernyer ultraman ni. Yerla mamat sorang ni memang dah lama berhajat nak mandi kolam . Dah banyak kali mengamuk asal turun kete jer Daddy uwais nak mandi kolam jugak … daddy uwais pun dah banyak kali bagi alasan x leh mandi nanti uwais demam tau .. nanti uwais kene pegi hospital macam hari tu nak tak? uwais dengan selambanye jawab ala x perla nanti doktor tu blh tukar uwais jd spiderman cucuk kat tangan tak sakit pun… memangla la budak ni banyak sangat tengok tv macam2 abistu mummy la jadi mangsa kene mandi ngan uwais , daddy uwais ni sangat sibuk sejak dua menjak ni.. apalagi mummy pun terpaksa ajak maksu & makteh makanya semua terpaksa kene ikut mandi kolam semata nak jaga anak teruna mummy sorang ni… Piece Mummy, Uwais dah bersedia mau swim….hehehe

Posing dulu sebelum terjun kolam….Uwais dah selamat kat dalam kolam…Ummmp seronok gak dah lama tak mandi kolam ni.
Maksu & mak teh berposing ngan Qaysara….puteri mummy yang paling disayangi…
kat bawah tu aksi-2 Raksasa (maksu) menyerang Ultraman Uwais….

pixel Bila Ultraman Mandi Kolam

2 Responses to “Bila Ultraman Mandi Kolam”

  1. ✖sLap mE pLz!™✖ says:

    comel la,,,


Leave a Reply

Current day month ye@r *