wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 May

bilik tidur idaman | deko bilik tidur

Author:lizz

Meh kita verangan dalam tren tadik tak boleh nak lelap mata..nak lelap tak boleh jadik kerjanyer bukak pinterest apalagik kan…sebab nak deko bilik tidur kekonon nak carik konsep sesuai la kan…

ok ni yang first saya suka lawakan siap warna purple lagik tu..warna purple tu warna interior 2013kan katil tu bulat ader la tengok kat lorenzo ker haper tah itu hari lawa…tapi dedi mesti tak  suka..

efa2f6441b7ccac12c8209615ea2e424 bilik tidur idaman | deko bilik tidurBilik tidur

y ang ni mesti dedi paling suka kot ….dia kan suka konsep warna kelabu lepas tu dia suka simple dan kemas…

08b4d31c5bb1d9561068b58753a49552 bilik tidur idaman | deko bilik tidur

Konsep bilik tidur warna krim ni pun ok gak ni

5f5302b4240a19b50ce6bc301e212623 bilik tidur idaman | deko bilik tidur

yang ni pun lawo gak…haih…kemas jerkan..

traditional bedroom bilik tidur idaman | deko bilik tidur

uolls suka bilik tidur yang macamaner ek…

 

ok ni tip cara nak nyusun katil…hambao kan kemain banyak bantal tu…tapi ai  nak try jugak buat cenggini jugak…

INFO BILIK TIDUR

Bilik tidur ialah tempat untuk beristirahat dan melelapkan mata selepas penat bekerja seharian.

penataannya hendaklah bukan setakat menarik dan kemas, seharusnya mampu menimbulkan rasa tenang dan selesa.

suasana bilik hendaklah membolehkan Kita  mendapat rehat yang sempurna, tanpa ada gangguan benda-benda yang boleh menyesakkan fikiran.

 

 

pixel bilik tidur idaman | deko bilik tidur

14 Responses to “bilik tidur idaman | deko bilik tidur”

  1. daddyziyyad says:

    Kalau macam ni punya bilik tidur, tak mau keluar saya..haha

  2. sudipVSenduk says:

    kalau dapat bilik tido mcm ni, mesti tak boleh tido. Terjenggil bijik mata pandang kanan kiri sampai terseliuh leher

  3. BABY JANE says:

    i suka yg 3rd picture :)

  4. Nafira says:

    suka lah design yg last skali tuh..
    kemas jer nampak~

  5. Qhaifa Nur says:

    no. 1 unik sekali…
    tapi pilihan hati no. 4…simple

  6. Kakzakie Purvit says:

    Aduhai Lizz… kakak dapat tengok ajelah.. nak dapat memang rasanya tak mampu.

  7. Anna says:

    anna suka yang 1st.. aduh, dapat lena terus rasa malas nak bangun.. hahhaa

  8. Rinna says:

    Adoi..bestnyaa kalau dpt bilik tido gini.. tilam pun empuk jer.. tak kuar bilik ler gini.. hehe

  9. amirah says:

    perghhh…cantiknya. kalo gini memang hari2 malas nak gi keje…hehe

  10. meliyana says:

    selalu usyar katil yg no 1 tu.. tp tak mampu lagik..11 ribu teww..hehe

  11. My Notes says:

    suka combinasi warna yg lembut aka romantik . x nak yg terang . rasa cam panas lak … heheheee

  12. ajumohit says:

    suka semua style di atas tu, emmm lena je tidur mcm ni ;)

  13. masya says:

    CANTIKNYA KALAU BILIK TDO SAYA MACAM NI.. MAHU X KELUA PG KERJA HAHAHA


Leave a Reply

Current day month ye@r *