wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Nov

blaus labuh

Author:lizz

blaus labuh  | blouse labuh | blaus terkini 2012

 

ai sedang mencarik blaus labuh. Dah lama carik ni…tak jumpa2 yang menepati citarasa mak2 ai ni…gini la lebih kurang design blaus labuh tu…

lawakan terus teruja tau…hari tu ader la pi carik tapi jarang la, singkat la..habistu tempah jerla senang gamaknyer nak buat sendiri tak reti….penah try tapi hancus hehe…lagipun mesin jahit pun tarak…asik nak balik kampung jer kalo nak menjahit…

Kalo boleh skang gak nak gi jakel ker maya ker…carik kain…. senin boleh terus tempat kat apek may (tukang jahit cina yang best)

blaus labuh blaus labuh

ni kedut kat atas lengan kena zoom sikit senang nak tunjuk kat apek may tu…mudahkan tak yah susah ai nak explain…kan

blaus labuh cantik blaus labuh

inilah koleksi verangan saya dihari ahad ni…hehe…harap dapat la disiapkan yek…..

 

 

pixel blaus labuh

8 Responses to “blaus labuh”

  1. norhidana says:

    skrg ni kalu pyh nk jmpa suh je tailor btkan… akak skrg nih verangan nk bt baju peplum…walaupun bdn tak mcm plum tp mcm pear hehehe

  2. Lady Ayu says:

    cantekkk ai suker
    yg penting votot tue di cover ngeee :P

  3. cho zila says:

    akakpun suka orang jahit dari beli terus.. dulu akak ada suka tukang jahitni tapi kat ipoh payahler sikit…
    akak pun suka berangan gitu tengok majalah potong tapi sekarang dah pandai berinternet giniler… senangkan…

  4. mamyharraz says:

    serius lawanya awk…nak tiru gaks blouse ni bole :”)

  5. IntaNBerliaN says:

    wah, serius mmg cantik!!

  6. Ajumohit says:

    mmg sweet sangat, even simple but nice

  7. neiddabost says:

    Jmpa design ni terus berkenan. jap g balik nk buat pola baju ni then nk proceed potong kain n jahit. x sbr rsenye nk pakai. color hijau pastle.heheheh.x rugi yek pandai menjahit.

  8. rizuani says:

    berkenan dengan design cam nih.. lame dah peram kain yang dibeli.. tapi bertangguh jer.. biler la nak muler nih.. kena semangat nak buat blouse sendiri nih baru boleh jadi

    http://mummyumardian.blogspot.com


Leave a Reply

Current day month ye@r *