wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Jan

blog berbayar mummycute.com dah setahun

Author:lizz

Dah setahun dah blog cute ni hari ni baru sibuk nak renew domain & hosting skali huhu…semua skali seratus lebih jer tak banyak. Alhamdulillah, dah selesai dan boleh bergumbira berblog. Terima kasih pada yang sudi menjadi follower blog ni..sesungguhnya memang  gembira mempunyai blog,  macam2 benda mummy belajar…Tq pada semua kawan yang sudi membantu memberikan tip2 berblog…ingat lagi masa mula2 berblog waktu tu pakai blogspot memang best waktu baru jer pandai  Semua widget nak letak  ikanla, maps, aliran  trafik , boleh dikatakan  semua kemudahan widget nak pasang cuma music jer yang tak der…kalau ader mau huru hara bayangkan semua benda ader pastu dengan musicnya sekali huhu. .

Itu dulu skang dah OK sikit la ader penasihat EN DADDY yang banyak memberi  nasihat almaklumla pakar pengkritik no 1 Blog ni dielah yang akan gelak kalau Entry yang merapu2 mummy buat dan suggest aper yang perlu ditambah dan dibuang. dalam berblog ni juga mummy kenal banyak kawan2 didunia maya.. dan berintraksi dengan kotak ajaib yang jugak penyumbang trafik tak lain tak bukan kotak jerit shoutbox, cbox yang  banyak berjasa tak lupa pada kawan yang sudi komen diblog ni anda semua memang terbaik..TQ jugak pada Rizal&Syazwan  yang memperkenalkan dan menasihatkan supaya menggunakan blog yang berbayar ini….Dan terima kasih juga pada anak2 UWAIS & QAYSARA yang jarang mengacau mummy kalau mummy sedang berblog hehehehehe…Terima kasih Anda semua juga sumber  Inspirasi mummycute.com.

pixel blog berbayar mummycute.com dah setahun

5 Responses to “blog berbayar mummycute.com dah setahun”

  1. o'gosh says:

    steady la mummycute!!!

  2. Muhammad Burn says:

    Salam kak. Tringin sangat nak pakai dot com. Tapi saya tak paham dan tak tahu cara. Apa sebenarnya kelebihan bila pakai wordpress. Dan kenapa blogspot selalu diperlekeh. Mintak akak terangkan kalau ada masa yer. tq

  3. nuruladhar says:

    ye..nak tye same macam yg komen kat atas ni, ncik muhammad burns..bole terangkan?

  4. RuSh D says:

    congratz mummy:)

  5. su manje says:

    singgah tgh malam mummy cari info kat blog mummy


Leave a Reply

Current day month ye@r *