wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Feb

BlOG mummydearie

Author:lizz

 

mummydearie...Atau MD tidak asing lagi dalam blog saya…Ewaahhhh..

saya baru jek kenal MD nih tahun lepas ..

tapi saya rasa dah lama kenal..

Peramah Orangnyer…

Kadang Entry kat blog dia boleh buat saya tergelak depan Komputer…boleh

cerita kat blog dia memang panjang Lebo…boleh dijadikan cerpen nih…hehe

Tak per I Loike….

saya suka noooo baca kisah dia ngan anak2 nyer yang hencem tu..

Kisah ngan MIL & Tak lupa kisah dia ngan kasut tumit dia…hehe

memang best ok

tak lupa kisah cerita kat opis ngan bos Jepun dia tuh,,,

memula saya baca entry dia saya mati2 ingat dia kahwin ngan orang JEPun rupanyer idak…

gambor kat Blog jarang2 muncul…wajah mummydearie  memang tak pernah muncul…

kalo ader pun gambar anak2nyer jer N gambor MILnyer yang Jelita…

2 BlOG mummydearie

 

mummydearie ni kahwin campur hubbyer orang uzbek ok…

patutla anak2  encem…

org kater kahwin campur anak cerdik hensem kiut miut…

Tengok saja Famili mummydearie punyai ciri2 semua tu…

Sesaper yang belum berkahwin yang teringin nak kahwin campur

cer tanyer mummydearie mungkin banyak tip dia boleh bagi…

 

Anak mummydearie ada 2

adik comey pipi tenbam n bubly abang yang sangat pintar & petah berkata-kata…

boleh la nak dijadikan calon menantu hehe…

jgn maraaa ah mummydearie..

saya tau  mummydearie  seorang jelita..

uolss tgkla anaknyer kan hencem shangat… …

cara mummydearie  didik anak saya suka juga

anaknyer abangnyer sangat pintar berbicara n matang….

Lagi Satu…

Lupa nak tanya  MD  dah ok ker sakit lutut …

2 minggu lepas kot..

dia baru jatuh akibat pakai high heels  lenkali pakai kasut biasa udahla hehe…

eh sibuk jek kan…

dan yang klakonyer lepas pada tu hubbydearie lak jatuh kan….

dah berjatuhan dedua yek…

Lupa nak bagitau…

mummydearie  ni pandai masak nasi minyak uollls iloike..

Teringin la makan nasi minyak….

Kalo buat nasi minyak jangan lupa post kesini…hehe Gurau..

Kalau Uollsss nak baca Celoteh dia jom serbu Ke BLOG mummydearie ..

Ok Babai..

* MD Jangan marah ah kalo ader tersalah tulis…hehe

 

 

 

 

pixel BlOG mummydearie

17 Responses to “BlOG mummydearie”

  1. Gieyana says:

    Menarik..kite nyer blog sgt simple..photoblog jer..ko tgk gambar n komen jer psl gambar tu! Kah kah

  2. puan kutu says:

    wah special entry for my besan,tumpang berbesar hati gak ni..over tau.hehe..apa pun MD mmg peramah,suka sgt baca cerpen di blog beliau..:)

  3. mummydearie says:

    Hahaha….panjangnya! >_<

    Haish…malu merah padam muka ni bila orang menulis pasal kita. Anyway, thanks so much Lizz and luv you more than ever. Huahaha….

    Saya ni kan memang siang malam, tidur jaga mengarang cerpen dalam kepala. Nak buat camna. Nasib baik kenal 'berblogging' tahun lepas. Kalau tidak sarat barat kepala otak ni mana nak campak semua cerita @_@

    Ada satu lagi kekosongan yang satu tu besan kat atas tu dah booked sejak mak-mak mula berkenalan lagi. Melampau and over2 mak-mak berdua nih tau.

    Kalau anak-anak comel, maknya tak mungkin jelita juga…hahaha…

  4. normi says:

    suka akak baca blog yang suka berceloteh… terhibur akak bila dpt baca… akak lak x pandai berceloteh pepanjang…..hehee

  5. terbaiklah lizz… KA suka baca review mcm ni , MD pun mmg kawan blog yg mabeles khen

  6. Nafira says:

    hehehe.. boleh lah zura tumpang berkenalan jugak.
    hensem2 betol anak2 teruna nye yer. leh lah kenen2 ngan adik sara yang gojes itu. hehehehe

  7. tihara says:

    rasa macam familiar dgn blog ni tapi tak perasan penah masuk ke tak..nak terjah sekarang :)

  8. suriaamanda says:

    mummydearie ni pengomen tegar my blog….

  9. roha says:

    betul lah lizz..blog MD mmg owesome..suka baca setiap story yg dikongsikan..tersenyum sokmo bila membacanya..dah singgah pon tadi :)

  10. Kena terjah juga blog MD ni. Banyak ilmu dapat belajar dari MD.

  11. paridahishak says:

    assalam rasanya mmg pernah ke blog mummydearie..

  12. Makchaq says:

    Salam Lizz

    Terima kasih singgah blog makchaq, makchaq pun baru lepas jengah blog MD.. siap tanya napa tak bubuh gambaq mami dia… tup2 dapat tengok kat sini…

  13. nohas says:

    memang jelita MILnya…

  14. daddyziyyad says:

    hihihihih…dpt jugak saya tgk rupa MIL nya…
    saya ada juga ke blog MD..
    saya mintak dia tunjukkan gambar husband uzbek nya yg menjadi tarikan anak2 dara uzbek dulu tu…:)

  15. cik puan says:

    wuhuuuuu….nak terjah..nak terjah…ihi

  16. nurbijen says:

    pandai Lizz review blog MD…
    Saya pun suka baca cerita santai MD :)

  17. okje says:

    Ni lah entri yg bukan main lagi MD tersenyum sampai ke bintang tu….hehe haruslah kalau okje pun …..hoho
    pandai jugak awak buat karangan yeh liz.. dah sama naik mcm MD…hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *