wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Jul

Gambar model terbaru BMW X6 xDrive35i | Harga BMW X6 xDrive35i di malaysia

Author:lizz

Gambar model terbaru BMW X6 xDrive35i | Harga BMW X6 xDrive35i di malaysia

Gambar BMW X6 xDrive35i baru Gambar model terbaru BMW X6 xDrive35i | Harga BMW X6 xDrive35i di malaysia

Gambar model terbaru BMW X6 xDrive35i 

Ni bab keta idaman saya..BMW X6.. idaman jer la kan hehe…. BMW Group Malaysia akan melancarkan model  BMW X6 xDrive35i SUV terlaris dari keluaran BMW pada hari Sabtu ni. Presiden BMW, Dr Gerhard Pils, berkata..sejak diperkenal dari 2008..kini hampir 263 BMW X6 unit berada di Malaysia..bayangkan..baru 263 unit berada di Malaysia..hehe memang orang2 kaya jer mampu pakai.Saya memang minat keta ni..sekadar minat dari jauh..manalah tau kan ada rezki ke depan2 nanti..hehe.Sekali pandang pun dah jatuh cinta ngan BMW X6 ni..nampak mcm 4 wheel drive , sekali pandang dari tepi plak macam keta sedan..memang smart ler..

BMW X6 menggabungkan dua ciri terbaik dunia iaitu pemanduan dinamik dan prestasi unggul menerusi reka bentuk menarik BMW Coupé. Dalam model terbaru ni Sementara itu, versi dipertingkatkan BMW X6 xDrive35 menggunakan enjin tiga liter enam silinder dengan transmisi automatik lapan kelajuan mampu menjana 306 kuasa kuda (HP) dan kilasan 400 Nm. Aper Nm ni pun saya tak tau..hehe.Kalau masuk bab rekaan dalaman BMW X6 ni jangan cakap ler mewahnya..namapun BMW mana yang tak mewahnya.. ? leather seat sudah tentu dah..Harga BMW X6 xDrive35  di Malaysia atas jalan tidak ter-masuk insurans pada RM698,800 seunit…kepada pembaca2 yang berkemampuan boleh ler check it out..setakat ni saya nak g showroom BMW memang segan ler  kan..haha

pixel Gambar model terbaru BMW X6 xDrive35i | Harga BMW X6 xDrive35i di malaysia

One Response to “Gambar model terbaru BMW X6 xDrive35i | Harga BMW X6 xDrive35i di malaysia”

  1. Wahab says:

    Dok intai intai jugak keta NI….x dpt yg baru….yg recond un reg pon Jadi la……:-)…berangan bukan Kena bayar hi hi hi


Leave a Reply

Current day month ye@r *