wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

28 Oct

BREAST CANCER AWARENESS 2011 CLINIQUE LIMITED EDITION GREAT LIPS

Author:lizz

BREAST CANCER AWARENESS 2011 CLINIQUE LIMITED EDITION GREAT LIPS

6284742367 b21fab20fb BREAST CANCER AWARENESS 2011 CLINIQUE LIMITED EDITION GREAT LIPS

wah sangat comel keychain lipgloss dari clinique ni…super kreatif boleh selitkan ngan kunci keter skali … …hehe berangan la kan… yerla kan kalo nak sentiasa comel nak kuor keter leh calet sikit lip gloss ni tak yah nak carik dlm hbag lagik….keychain limited edition dari clinique ni adalah sempena kempen Breast Cancer siap ader bentuk love dan dilengkapi dengan mini long Last Glasswear dgn SPF 15 kaler pink lagik tau…. kalo ltk kat kunci kereter sure Mr Daddy segan Nak bawak kunci keter Mummy hehe…. Kalau ltk kat sling bag pun ok gak ni …tapi ader ke jual kat sini….Harga entah berapa la ek…

pixel BREAST CANCER AWARENESS 2011 CLINIQUE LIMITED EDITION GREAT LIPS

3 Responses to “BREAST CANCER AWARENESS 2011 CLINIQUE LIMITED EDITION GREAT LIPS”

  1. kak ieda says:

    aah cumei dik
    akak dah lama x pakai lipgloss :)

  2. mOoN says:

    comelnya… mahal kut benda ni… huhuhu

  3. mamaliza says:

    wah chumil nya….. kalau dapat best ni…


Leave a Reply

Current day month ye@r *