wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Feb

buat kad hari jadi sendiri untuk sicomel nana | buat kad guna photoshop cs5

Author:lizz

kad hari jadi nana buat kad hari jadi sendiri untuk sicomel nana | buat kad guna photoshop cs5

Buat kad hari jadi sendiri untuk sicomel nana | buat kad guna photoshop cs5

haa…comel tak nana…dah besar dah anak sedara maksu…ni dulu time kecik2 selalu main2 ngan dier skang dah sepuluh tahun…tak tau nak bagi aper…buat kad jer la cepat senang dan mudah nanti gambarnyer nana boleh  framekan…gambar ni setelah di edit guna photoshop cs5…

Inilah rupa biler dah siap tinggal nak letak text Happy Birthday jer lagi….Cantik Tak??? ader sesaper yang birthdaynyer bulan Februari nak digital kad  birthday….. mummy boleh buatkan free jer kepada follower yang bertuah sahaja yang lahir pada bulan  February

  • Jika  berminat ikut ajer  syarat-syaratnya ni :
  • Terbuka kepada all mummycute’s followers sahaja!
  • Anda mesti  mempunyai blog sendiri .
  • Tinggalkan link blog anda  di bahagian comment entry ini beserta dengan tarik lahir anda contoh 23 Feb tak payah ltk tahun kalau segan…

*Follower yang bertuah akan mendapat digital birthday Card khas dari mummy….hehehe

PSSST: Jika anda tidak lahir pada Feb, family @ someone yang special  pun boleh, letakkan tarikh lahirnya dan namanya ajer…

 

pixel buat kad hari jadi sendiri untuk sicomel nana | buat kad guna photoshop cs5

10 Responses to “buat kad hari jadi sendiri untuk sicomel nana | buat kad guna photoshop cs5”

  1. Salina@IbuAqil says:

    Canteknya sis..
    Birthday ai dah lepas..
    Januari aritu.. Huk3!!
    ;) Apapun mmg cantik hasilnya dear..

  2. PELANGI says:

    comelnyeeee:)

  3. Rizzz says:

    Cantikkkkk

    Entry Terkini: Sudi-sudikan melawat

  4. lilyazliyana says:

    alahaiiii..cumeiii sgt..nana tu dh comei n bile wat digital kad mcm ni bertmbah2 cumeiii nmpak..nway. nak cuba nasib leh..bday hero saya feb nih..=p

    nama anak: Riza Ammar Zareef
    DOB: 28 Feb 2011

    link blog: http://zaranfamily.blogspot.com

  5. munna says:

    cantiklah lepas di edit gambar tu…

    munna nak joinlah ..tapi untuk anak munna

    http://manmunna.blogspot.com

    Norhana Humairah / 25 Februari 2008

  6. mummy princess says:

    Anak mummy : -

    Nur Zahirah Balqis
    21 Feb 2009

  7. LadyAyu says:

    berkenan sungguh la ngan pic ni
    pandai edit etc…ingatkan model kecil mana tadi ngeee

  8. yan says:

    cantik nya the outcome.. teringin nak belajar..

  9. edisikini dot com says:

    terbaik la


Leave a Reply

Current day month ye@r *