wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Dec

Can malican

Author:lizz

Dulu masa kecik  maser tadika suka sangat lagu ni nyanyi sambil tepuk tangan dan goyang2 sikit pastu balik umah duk nyanyi jer sampai mak ayah naik boring dengar anaknya nyanyi almaklumla cita2 nak jadi artist sib baik jadi gak artis tapi bukan artis yang menyanyi yang vogue tu yer saya hanyalah artist tukang lukis mereka apa yang patut…hehehe perasan padahal melukis pun malas untuk diri sendiri berangan bolehla lukis2 bagai….berbalik pada cerita asal tadi pasal lagu can malican Qaysara suka mummy nyanyi lagu ni…time balik kejer sambil rehat2 sementara makan kami sama2 nyanyi lagu ni best  jom nyanyi sama ramai2 sambil tepuk tangan hehehhe

Di mana dia anak kambing saya,
Anak kambing saya ada di tepi sawah,

Di mana dia adik qaysara saya,
Adik qaysara saya yang pakai reben merah,

Can malican,Can malican,Can malican,
Ketipung Payung.
Can malican,Can malican,Can malican,
Ketipung Payung.

seronok kan… Balik2 kejer sambil rehat2 melayan anak2…cubalah kat umah layan anak2 atau anak buah pasti best …ha ni dia budak yang suka nyanyi lagu ni… 

canmalican Can malican

pixel Can malican

9 Responses to “Can malican”

  1. Fariq says:

    cube ajar anak nyanyi lagu can malican versi senario punye lak,, mesti die suke,, heheh

  2. aibaks says:

    haha… ingat lagi lagu ni.. nice

  3. su manje says:

    huhuhu nak nyayi gak bersama-sama semua..
    thanks sudi singgah….ok no hal ape pun happy blogging…dan jgn lupe singgah ek….

  4. kinakOyu says:

    ada lagi lagu best..

    rumah terbakar panggil bomba! mesti anak ketawa bila kita nyanyi sambil buat gaya. hehehehe

    emmmbeeeee….emmmmbeeeekkkkk!!

  5. Hans says:

    hahahaha
    den dulu pun suko nyanyi lagi tu

    P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

  6. tomato says:

    haha ! teringat balek lagu nih .
    comei la anak mumy ;D

  7. atimasrif says:

    aha..betul tu

    sekarang ni budak2 ada tak nyanyi lagu tu lg


Leave a Reply

Current day month ye@r *