wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Mar

Koleksi Hot Wheels Uwais

Author:lizz

Koleksi Hot Wheels  Uwais

abang ni peminat  kereta Hot Wheels suka sangat dia…kalo pi Shopping komplek kalo nampak keta tu…terus tarik tangan mummy katernyer nak beli…kalo ngan daddy dia takut sikit

kali ni pi Ipoh pagi tadi pi pasar karat ipoh ha kemain banyak dia beli dalam 6 bijik keta dia beli dalam 35 hinggit kot yang 4 ni paling antik…senyum sampai ketelinga…

tak per dia janji lepas ni abang uwais janji dia nak buat exercise banyak-banyak…

8585571626 a7edcbeb5b Koleksi Hot Wheels Uwais

Sampai kat atas katil sibuk duk menyusun kereta baru dia ni…dah banyak kot Hot Wheels Uwais ni…tapi kejap-2 hilang tah merata hala nikang kalo sapu jumpa la kadang bawah katil celah sofa merata…kadang dalam drawer pinggan pun ader….

k lah nanti kita sambung lagi yek…perut kenyang makan kemain banyak…

Tak per esok kiter ganti Puasa hehe..hari  ni kiter makan banyak2…

 

 

pixel Koleksi Hot Wheels Uwais

5 Responses to “Koleksi Hot Wheels Uwais”

  1. ajumohit says:

    hihihi kemain hot wheelnya tidur dengan tuan ye, alahai takpe mkn byk pun sbb lizz cekeding je ;)

  2. Cantik² hot wheel Uwais…^^

  3. IntaNBerliaN says:

    hihii siap dlm drawer pinggan pun ada.. hihii

  4. faizaerina says:

    teringin nak naik menara taming sari tu,, tapi macam gayat,,, kita ni takut tinggi,,, hhooooooo

  5. ct cheery says:

    cheery penah g melaka sentral tu..tempat lain xsempat jelajah pun..haha


Leave a Reply

Current day month ye@r *