instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Jun

cara hilangkan senggugut dengan cepat & mudah I EmrysHome & Flexwarm Menstrual Pain Relief Heat Belt

Author:lizz

 

Assalamualaikum…semua…

Dah lama saya tak bersiaran…

Hari ni excited nak share dengan ulllsss

Apa yang I gunakan atau cara hilangkan senggugut dengan cepat & mudah  setiap bulan..

Biasala kita kan pompuan..

Memang tetiap bulan kunjung tiba…

Kekadang kita akan alami period pain…

Lepastu mulala kita telan painkiller..kan

Tapi sebenarnya tak berapa elok uuoollss…

Untuk kita makan dalam jangkamasa panjang…

kekadang..

I akan gunakan hot water bag untuk tuam pada perut..

Kadang x lega jugak dan ambik masa nak tuam apabagai..

Dah tak boleh buat kerja lain…asik baring tuam perut jerkan..

Bila sakit jer I selalu mengadu kat my husband…

Apalagi…tup tup

2…3…hari kemudian

Parcel sampai..

Yeaaayyyy husband I belikan

EmrysHome Flexwarm Menstrual Pain Relief1 cara hilangkan senggugut dengan cepat & mudah I EmrysHome & Flexwarm Menstrual Pain Relief Heat Belt

Menstrual Pain Relief Heat Belt (EmrysHome & Flexwarm)

Sekarang baru la best kita dah ada heat belt uoolllsss

Color pink lagi sweet sangat…

Yang pengting dia sangat praktikal tau!

Cantik Bergaya i boleh  bawak  bersama di tempat kerja

atau memakainya semasa travel.

 

Senang dah mudah nak guna…

Dibuat  dengan pad terapi haba

pemanasan dalam dan penembusan inframerah

ia berfungsi secara senyap-senyap.

Pakai jer dia tak menghalang kita dari beraktiviti..

Haa gitu…

ia berfungsi dengan kemas di bawah pakaian kita

tanpa mendedahkan benjolan atau nampak pelik pada kita…

sebab ianya  stretched to fit the natural curves pada body kita..

ia akan akan melekap pada body kita takder la kita nak betulkan banyak kali kan…

Teknologi pemanasan inframerah  boleh menggalakkan peredaran darah dan metabolisme perut,

Dan yang penting dapat melegakan period pain i…

 

Terbaik sangat…

 

Ianya sangat selesa and I tak der la nak baring  sepanjang masa…

Pakai jer Menstrual Pain Relief Heat Belt ni..

Dan uoollss boleh buat kerja macam biasa….yihaaa

Sangat sesuai denagan I yang super duper busy ni..

Dan yang penting kita boleh guna walopon kat mana mana sahaja…

Kita  boleh memakainya semasa musim panas atau  musim sejuk,

EmrysHome Flexwarm Menstrual Pain Relief cara hilangkan senggugut dengan cepat & mudah I EmrysHome & Flexwarm Menstrual Pain Relief Heat Belt

 

(ni i pakai kat luar nak tunjuk kat uolllssss…tau)

 

selain tu jugak

Ia juga boleh digunakan untuk memanaskan badan dan selesa semasa musim sejuk.

Memang sesuai sangat bila bawak travel kan…

Dengan hanya Kawalan satu butang mudah, perlahan-lahan tekan untuk menukar tahap pemanasan,

Julat suhu yang luas dari 37 ℃ -65 ℃ / 98.6 ℉ -149 ℉.

Kita boleh pilih jumlah sebenar haba yang dikehendaki untuk keselesaan kita,

Panaskan dalam sekejap dan tahan panas yang konsisten untuk memberikan kelegaan kesakitan yang cepat kepada kekejangan haid.

Menstrual Pain Relief Heat Belt cara hilangkan senggugut dengan cepat & mudah I EmrysHome & Flexwarm Menstrual Pain Relief Heat Belt

Dan rasai  dan nikmati kehangatan terus rasa lega period pain I tau…

Dengan perlindungan DuPont LYCRA

Dan ianya Boleh dibasuh dan dilipat

Kita boleh mencuci seluruh pad dalam air sabun ringan.

 

Ianya  boleh dicaj dengan Portable Power Bank, USB Wall Charger, Laptop dan Pengecas Kereta Datang dengan kabel USB dan bank kuasa 5000mah Flexwarm,

yang boleh digunakan sekurang-kurangnya 8 jam.

simpan satu di dalam beg anda, di mana sahaja anda berada, anda boleh melegakan  period pain Bestkan

Sekarang iooollsss is happy..

Dengan adanya  Menstrual Pain Relief Heat Belt (EmrysHome & Flexwarm)

Peneman setia walau dimana berada haaa gituuu..

 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

TERIMA KASIH Menstrual Pain Relief Heat Belt (EmrysHome & Flexwarm)

Kerana telah melegakan masalah period pain I.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dan untuk maklumat Lanjut sila ke :

Website : www.emryshome.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/emryshome/

EmrysHome & Flexwarm Menstrual Pain Relief Heat Belt; EmrysHome & Flexwarm Therapy Menstrual Cramp Warming Belt.

Gynecology, Female, Women, Girl, Mum, EmrysHome & Flexwarm,

Menstrual Pain, Period, Gift, Birthday Gift, Present, Uterus, 暖宫带, Heat Belt, Warming Belt

pixel cara hilangkan senggugut dengan cepat & mudah I EmrysHome & Flexwarm Menstrual Pain Relief Heat Belt

Leave a Reply

Current day month ye@r *