Wow it’s So Cute

Facebook Like

My instagram

Instagram

google

28 Aug

cara lipat baju paling cepat

Author:lizz

En suami ni terlampo rajin sejak -sejak ni…

hamboi semangat nampak..

sampai umah baju dah siap basuh..

rumah kemain kemas, abang adik dah siap kerje sekolah..

maknyer boleh goyangkaki…

boleh ler nambah sorang lagik macam ni muahaha….

 

hari tu tahap kerajinan dia melampau siap nak melipat baju…

kemain bertimbun baju menggunung dia serabut kot…

saya kerja melipat sabtu ahad jer hari lain…memang idokla kan…

dia eksited  panggil saya..

suruh nengok baju yang dia lipat..

siap muka bangga lagik…

ok tak i lipat…

terus saya bantai gelak..

bukan aper nampak sangat dia main hantam kromo jer…hehe

nasib baik baru satu..

hehe…

 

 

9606401913 aae03d6a68  cara lipat baju paling cepat

nak fengsan nengok dedi lipat baju..

kebolehan dia masak memang no 1..

memang tak leh lawan saya pun kalah..

kalo lipat baju memang out habislakan..la…kan..

namapun lelaki kan..

dia lipat gini pun dah bersyukur..

walopon lepas tu saya kena lipat balik muahaha..

9609637744 c71264326c  cara lipat baju paling cepat

ni baju yang saya lipat..kan ker lawo sikit…pujidirisendiri

dan tadik saya letak gambo  baju hubby lipat & saya lipat sajer ngengaderkan

ader sorang member ni Jal namanyer

suruhsaya nengok video cara lipat baju cara lipat baju 2 saat .

gigih la saya googlekan cara lipat baju 2 saat ..

saya yang belajo last2

bayangkan 2 saat selai baju..

kalau 1 minit mau 30 baju dah lipat takat baju bergunung tak lipat tu..

kejap jer saya semua dapat diberesin(berangan) muaahaha,,

try lipat pun belum dah berangan…

kalo uolls rajin  boleh la try yek..

nanti pakaian baju bajan semua tersusun macam kat shopping kompleks gitu…

tersusun, kemas dan rapi..hehe

 

 

pixel  cara lipat baju paling cepat

13 Responses to “cara lipat baju paling cepat”

  1. Kakzakie Purvit says:

    Lizz… bagilah en abang Lizz tengok jadi lepas ni dia boleh tolong lipat cantik. Kakak lipat kecik-kecik Lizz kalau yg macam Lizz tu kakak lipat lagi bagi kecik…

  2. Myra Jay says:

    Lebih kurang le gaya lipat dengan my asben gak..
    Tp MJ xkisah, belasah je asal asben mau menolong :D

  3. dana says:

    dana tgk banyak2 kali video nih…hrp blh bt lah kt umah… heheheh kt umah tu skrg ada mcm2 versi lipatan baju… cara dana lipat lain, makngah mak tek even edy lipat pun lain2… paling buruk yg dana lipat la ahak2

  4. lieyalatif says:

    hahahaah gelak lieya tgk hasil laki lizz lipat baju..sebijik laa mcm laki lieya…mmg kemot2 tak tersusun…side tunggang langgang….heheheheehehe

    lieya pun bab2 kemas umah semua bagi kat en laki, tapi bab lipat kain kene wat same2 sbb lieya nak jadi QC cek kekemasan baju bajan yg dilipat heheheeheh

  5. suriaamanda says:

    x suka lipat kain,….yg dalam2 SA lipat…baju2 gantung jer….baik t-shirt or seluar…hahahha…dasar kan…

  6. yui says:

    yg vid tu yui pnh tgk..hihih

  7. nanakimie says:

    wah..cepatnya…memula nengok video tu xdapat nak tangkap,hee..laju sangat:)

    boleh cuba ni,tq share sis^-^

  8. hehehe syukurlah en hubby nak bantu tu, KA pun bab2 basuh kain mmg suka, tang melipat tu yang malas sgt2 hehehe

  9. Video tu masa zaman belajar dekat universiti dulu pernah tgk dengan member. Siap praktikkan lagi. haha

  10. Rinna says:

    Rajin gak laa hubby lizz tolong lipatkan baju..yer..

  11. ajumohit says:

    1st time tgk video ni, wahh pantas betul cara lipatannya tu lizz, bolehla nak try pasni kekekek, jgn jd roti banjir dahla heheh

  12. Syahmie says:

    Bersyukur kalau ada suami yang lipatkan.

    Sebab kebanyakkannya tak mau buat.

    Termasuk saya… kot… Hehehe..


Leave a Reply

Current day month ye@r *