wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Nov

cara nak hilangkan stress kerja dengan minum teh

Author:lizz

cara nak hilangkan stress kerja dengan minum teh

6311121500 83b70ae479 z cara nak hilangkan stress kerja dengan minum tehjika sebelum ni kita minum kopi sebelum buat kerja hari ni jom kita minum teh pulak…teh bukan sajer mengandungi antioksidan tetapi salah satu cara yang dapat mengatasi stress atau tekanan kat tempat kerja ….insyaalah

Menurut kajian yang dilakukan di University college London terhadap dua kumpulan yang diberi minum teh dan satu kumpulan lagi diberi minum selain teh…didapati hormon stress kumpulan yang minum teh menurun sebanyak 70% sedangkan satu kumpulan lagi hanya turun 27%…oleh tu jom kita minum teh sebelum memulakan kerja….

pixel cara nak hilangkan stress kerja dengan minum teh

15 Responses to “cara nak hilangkan stress kerja dengan minum teh”

  1. IntaNBerliaN says:

    sy mmg suka air teh.. hihii

  2. rozuan says:

    wah,wan suka minum teh clenx tea yang pahit

  3. adeeya says:

    teh o :D me likeeeeeeee

  4. lily says:

    Teh memang sedap..hari2 pun minum teh.. ^_^

  5. ajumohit says:

    mummycute, kalau nk kurangkan berat badan cmne ek? hehehe..skrg ni berat 61kg, nak turunkan ke 57, hahahha susah sgt

    • mummycute says:

      susah nak bagi tau ni..ok rutin sayer hari2 bgn kul 5 pagi….siapkan baju anak2 kadang mengemas…jemur kain….kul 6 lebih dah bertolak dari umah sblm tu minum air setengah gelas tak leh mnm banyak nak terkucil tgh jln..sampai opis kul 6.55 ankut anak naik ofis punch n parking keter….nangkut anak2 lagik hantar ke TASKA n berjalan ke ofice blk kul pagi biasa makan sarapan macam biasa….mee ke nasi lemak ke tengahari mesti nak jalan 2 cuci mata makan yogurt & buah kadang lapor beli roti atau rojak….4.30 ptg balik seperti biasa menapak lagik gi amik anak2 kat taska n ke parking…memang agak jauh…sampai umah masak mandi manda…n makan malam malam biasa mee…nasi goreng sup tapi makan sblm kul lapan….tu jer hari….saya jarang exercise hehe itu jer rutin saya hari2 berat saya skng 49.5kg mungkin…itu jer supplement memang tak makan….

  6. madammondoq says:

    i mmg suka minum teh o panas2 ni..

    salam kenal..

    jemput singgah blog madam.. :)

  7. mamaNoriz says:

    mmg nyaman minum teh…

    teh ni sesuai bila masa2 pun kan…

  8. puanbee says:

    suka kopi dr teh huhuhu.. lizz

    selamat hari raya aidiladha ye ..


Leave a Reply

Current day month ye@r *