Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

31 Jul

cara pakai selendang terkini yang saya berkenan

Author:lizz

kali ni mood nak berselendang pulak…

dah boring pakai tudung  awning kater ko…

nak pulak pakai selendang…yang panjang2 belit-belit tu..muahaha

kita nengok la berapa lama nak bertahan..pakai selendang..

kalo pakai tudung awning…sarung jer tak asampai  2 minit siap..

 

Alah nak raya kena ader kelainan sikit…

baru la en suami suker…tu pun kena tanyer dia ok ker idok…

pakai selendang pulak kena lak tau cara nak pakai yer dak…

puas jugak menggoogle cara pakai selendang terkini..

barulah sensasi diHari Raya muahahaha..

 

macam saya ni baru jer nak try berapa lama nak ku pintal selendang tu tak tahulakan..

saya berkenan jugak cara wardina cara pakai selendang Ariani..kemas jerkan terletak kat muka dia…

9402867648 863136198e cara pakai selendang terkini yang saya berkenan

 

Bila nengok Wardina palai selendang hijau ni macam lawa lak..

 

Lagi satu  cara pakai selendang panjang dari butik Anggun Zara ni pun lawa jugak

9402867508 96fa2097d2 cara pakai selendang terkini yang saya berkenan

nampak macam senang..nak pakai…

eh saya pun berkenan selendang kat Anggun Zara Ni lawa2 tau..

warna selendangnyer pun cantik..

 

Psst : Tak sabar nak tunggu sabtu nak sopink raya kat KL…

 

 

 

pixel cara pakai selendang terkini yang saya berkenan

14 Responses to “cara pakai selendang terkini yang saya berkenan”

  1. ajumohit says:

    lizz aju pun suka yg wardina pakai tu, rasanya tu selendang half moon kot kan, dia punya terbentuk tu cantik je, semlm tgk tudung ariani kt fb dia, rm780 owhh fengsan!!

  2. jemarisuri says:

    js pun suka berselendang…rasa cam awet muda plak…hihi…kalau berawning cam nmpk berumur plak js^^

  3. rasp says:

    dua dua i loike….
    nak cuba gak ler…
    akak mmg pakai shawl pun….

  4. Zawiah says:

    mmg berkenan sgt . nampak anggun , bergaya dan elegant . saya klu pakai sendiri x menjadi . tapi klu pakaikan kat anak buah , jadi lak … haishhhh

  5. semua cantik2..sue pon tak tau nak pakai tudung patern apa tahun ni raya..nak pakai bawal je boleh tak..ikikikiki

  6. Nafira says:

    hehehe… zura x bape nak reti lah lilit2 tudung tuh.. haitu ade sekali kawan zura bagi shawl.. punye lah lama nak siap lilit.. siap menjerit2 sebab x jadik.. hahaahhaha.. sudahnye~ simpan!

  7. amirah says:

    dua dua pun cantik. yg penting tutup aurat ye dok?

  8. suriaamanda says:

    cantik…SA pakai mcm ni la time2 raya nanti…

  9. lyafrina says:

    cantik..lya suka cara atas..

  10. cantik jer terletak yer !

  11. izan ishak says:

    konon2 thn ni nak bershawl… boleh try cara2 di atas tu.

  12. PiNkyCaT says:

    raya tahun ni pun saya nak pakai tudung yang ala2 belit ni jgk…tapi dari butik sendiri lah…hihihi…alang2 tu dapat promote koleksi butik…hahaha;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *