You are currently browsing the archives for the Aktiviti category.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Aktiviti’ Category

15367701640 2fce32fe0b o Salam jumaat semua

Salam jumaat semua

Hi salam khamis semua….

Mak hencik demam n tak sihat ni…*Hecchummmm bersin sat…

dah 3 hari MC

hari ni kena kerja…

walaumacamana sekali pun…

★★★★

Haritu…Moksu datang rumah..

kemain riang gembira budak dua orang tu….

terutama sekali adiklakan….

kalo moksu datang umah dia dah tak layan mummy deddy…

tapi tidur tetap ngan mummy..

kata adik tak suka tidur dengan moksu…

moksu tidur tak bukak ekon…panas….haha…

bukan adik anjer tdo celah ketiak mami ker..

alasankan…

15345504019 ec8bb86777 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Petang sikit Pi Jusco Pengkalan..

jenjalan…

Mulanya nak tengok wayang..dah sampai citer tak baper best…memasing perut lapo

terus pi makan kat foodcourt Aeon..eonn eh susah no nak sebut jusco kan mudah haha

15345503269 b5c8992da0 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Mok su kesayangan adik ngan abang dan merangkap adik bungsu mak hencik yang manja angat2..

14911388714 89c0815a30 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Bebudak nih kalo pi sini mesti nak makan donut….

jadi layankan ajer…

adik dan abang…

15529430081 c25f4488f7 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Meh kita pekena laksa penang…sedap gak la boleh tahan…

tapi iolls suka laksa kat Midvalley lagi

15529430451 1c62be8154 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Adik takder benda lain…minum air..minum air,,,itu jekkerjanyer…

lepastu nak pi tandas….

15532142345 884c1b0cbc o Berjimba dengan moksu kesayangan

Minah ni berselpie…pulak…nak sent kat saper tu…dah ada boyfriend ker….

Dah habis makan segala kita pi daiso…dan aeon beli barang dapur dan balik…

itu jek kerjanya di Hari Minggu..

Ok babai…

WW : Masakan suami | soi kaw goreng

Ni haa masakan deddi kesayangan..

dah menunjukkan kepakaran masak soi kaw salmon15539844772 ddf7b6f32c o Masakan suami | soi kaw goreng

sedap oooo….tq darling…

memikat sungguh makan panas2 nak cicah  sos pun ok,,,

tapi  makan gitu jek dah sedap….

fefiling pwincess gitu…4 keping tu saya ngap sensorang jek…

Resepi?

nanti saya upkan entry bila mak hencik dah tau buat k…

pixel Masakan suami | soi kaw goreng