You are currently browsing the archives for the Art & Craft category.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Art & Craft’ Category

contestre2 Pemenang Contest My lovely friends Photo Contest

abang uwais pilih kapal warna hijau

contestre1 Pemenang Contest My lovely friends Photo ContestAdik qaysara pilih kapal warna Pink..ha tengok muka dier…oooooo

contestre3 Pemenang Contest My lovely friends Photo Contest

NO 79 pilihan abang

NO 25 pilihan Adik

PEMENANGNYA IALAH :

NO 25- http://permatanurin.blogspot.com/

NO 79.-  http://retrofunky.blogspot.com/

- hadiahya ialah pakej photoretouching saya akan touch up gambar contohnya  seperti ini dan ini dan mengikut kesesuaian gambar anda….Tahniah yer…

Contest ini diberi kepada 2 orang pemenang kerana..cabutan dibuat 2 kali oleh kerana contest ini dapat sambutan mummy nak beri 2 hadiah dan cabutan dibuat oleh 2 orang iaitu tak lain tak bukan Adik Qaysara & Abang Uwais…kemain seronok lagi mereka berdua..

9 Dec

testa13 Potret

Ni acara berphotoshop cara Mummycute…

(PHOTOSHOP CS 4 + CANON 500D)

EFFECT: GAUSIAN BLUR, CURVE, DESATURATE + LAIN2..

26 Nov

Gambar ni dirakamkan di D’mara Lumut ketika mummy sedang sibuk memilih souvenir alah beli sikit2 jer…mummy pantang tengok mender yang cute ni kalau ikutkan semua nak beli tapi biasa la Mr Daddy ngerling tak puas hati sebab haritu dah janji tak nak beli barang2 cute lagi heheheh tapi beli gak la wat kenangan…tak gitu Mr daddy ku..

pangkor2 Souvenir

Ini pulak wajip beli untuk sesi bergambar anak beranak, mummy suka topi yang colour merah tu sesuai tau bergambar nampak cantik n berseri gitu…adik n abang pun beli gak kecuali daddy, dia dah ader topi dah…inilah antara gambar yang berjaya di snap…

pangkor2aa Souvenir

pixel Souvenir