You are currently browsing the archives for the Info & Tips category.

instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Info & Tips’ Category

hi…assalamualaikum

diam tak diam dah 2019 kan..

44760685130 043633bd0e z Selamat Tahun Baru 2019

Peace adik lelambai abang uwais memang agak ssh nak bergambar…sabar jerla

Moga kita lebih bersemangat maklum la tahun baru..

Moga kebahagian selalu  mengiringi kita semua yer..

Doakan hakak rajin update blog lepas ni…

Selamat Tahun Baru Kenkawan semua dan pembaca blog..

44760646910 24a53f1749 Selamat Tahun Baru 2019

 

 

 

salam uolls hari kita nak share..

petua mak2 sikit yek…

pak-pak pun boleh jugek..kihkih…

tips memilih sayur segar :

1. Kobis: Pilih jenis yang ringan dan rongganya besar-besar.

2. Sawi: Pilih sawi yang berdaun lebar tetapi batangnya kecil.

3. Timun: Pilih timun yang lurus dan pangkalnya kurang warna hijau tua.

4. Tomato: Pilih tomato yang warnanya kehijau-hijauan sedikit.

5. Ubi Keledek: Pilih buah yang lurus dan bersih kulitnya.

6. Bendi: Pastikan hujungnya lembut.

 

* eh uollss biasa siapa yang selalu pi pasar…

kat umah nih hari minggu baru kiteorang pergi duaorang ala-ala berduet membeli barang pasor…

kalo tak beli kat pasar malam jek…

 

♥♥♥♥♥♥IKLANEKA♥♥♥♥♥♥♥

12808839195 ab22724eee o tips memilih sayur segar

 ♥pin tudung terkini♥

Chanel Inspired hijab pin yang super cantik…gojess

jika berminat wassap 018-9594223….

cepat siapa cepat dia dapat…tawaran untuk 3 pieces sahaja

 

Meh…meh kita nengok jenis-jenis  kasut tumit tinggi !

12061013315 3cf471e567 o  jenis kasut tumit  tinggi |  Mana satu pilihan uolllsss

Hamboikan…memacam jenis rupanyer kasut niyek..

selama ni tau pakai jek…muahaha

Setakat nih yang saya boleh lagi rasanyer peep toe wedge jer kot…

yang lelain dah malaih nak pakai yerla…jauh jalannyer

kalo pakai kasut bertumit halus bagai mau terlentang tetengah orang ramai

tak gitu mummydearie…hehe

pixel  jenis kasut tumit  tinggi |  Mana satu pilihan uolllsss