You are currently browsing the archives for the Fesyen category.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Fesyen’ Category

umbrella payung unik best kalo dapat satu ni.. | The Backpack Umbrella

best kan kalo dapat satu senang sikit

kalo hujan toksah penat2 pegang ngan tangan

maklumla mak hencik ni kalo tang mengelek beg banyak…

mudah sikit kalu ader payung macam ni…alahai…

 

kali ni mood nak berselendang pulak…

dah boring pakai tudung  awning kater ko…

nak pulak pakai selendang…yang panjang2 belit-belit tu..muahaha

kita nengok la berapa lama nak bertahan..pakai selendang..

kalo pakai tudung awning…sarung jer tak asampai  2 minit siap..

 

Alah nak raya kena ader kelainan sikit…

baru la en suami suker…tu pun kena tanyer dia ok ker idok…

pakai selendang pulak kena lak tau cara nak pakai yer dak…

puas jugak menggoogle cara pakai selendang terkini..

barulah sensasi diHari Raya muahahaha..

 

macam saya ni baru jer nak try berapa lama nak ku pintal selendang tu tak tahulakan..

saya berkenan jugak cara wardina cara pakai selendang Ariani..kemas jerkan terletak kat muka dia…

9402867648 863136198e cara pakai selendang terkini yang saya berkenan

 

Bila nengok Wardina palai selendang hijau ni macam lawa lak..

 

Lagi satu  cara pakai selendang panjang dari butik Anggun Zara ni pun lawa jugak

9402867508 96fa2097d2 cara pakai selendang terkini yang saya berkenan

nampak macam senang..nak pakai…

eh saya pun berkenan selendang kat Anggun Zara Ni lawa2 tau..

warna selendangnyer pun cantik..

 

Psst : Tak sabar nak tunggu sabtu nak sopink raya kat KL…

 

 

 

tudung bawal aidijuma | tudung aidijuma terkini | tudung  bawal norjuma 

eh..

sejak adik-adikku  pakai tudung aidijuma ni terasa cam lawa la dan berkenan pulok…

nampak nyer kita kena berbawal kembali hehe…

saya sebelum pakai tudung owning dan tudung syria…

memang saya pakai  tudung bawal…

hari ahad lepas ingat nak pegi beli tudung Aidijuma kat the curve tu tapi tak jadik..

kiter dah eksited..Daddy ader hal..

maka kita berangan dulu dengan tudung bawal Aidijuma ni…yek…

 

 

8569088434 07c3e1e723 tudung bawal aidijuma

Bawal  Aidijuma  206 : yang bawah tu semua lawa saya berkenan dengan corak batik tu aww tambah2 yang pink tu sangat cantik…harga dalam 59 ringgit..

tapi yang printed kulit ulor tu saya cam geli terasa cam ular belit2 kat leher…

 

 

8568004123 88c8d25378 tudung bawal aidijuma

Bawal  Aidijuma  206 : Ini pun semua lawa-lawa corak kekotak … tambah yang purple tu…

 

 

8568004443 7a1e1fb295 tudung bawal aidijuma

Bawal  Aidijuma  Safari ni pun cantik saya suka kaler pink, hitam, oren tu pun lawa jugak ok..

Tak sabar pulak rasa nak pakai Bawal  Aidijuma ni..belipun tak lagi dah berangan…hehe

Jumaat ni lepas kerja…ku kan ajak mu En Daddy…jangan banyak alasan…

pixel tudung bawal aidijuma