You are currently browsing the archives for the Photoshop category.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Photoshop’ Category

eit gambar guna photoshop

waa hari ni jumaat kita suka…

walaupun kerja belambak tak siap-siap lagi…tapi ader hati nak update…kan…tak per release tensian jap…hari ni lepas makan karipap dua ketul lapor lagi mau…semalam puasa hari ni masih lapar lagi…ingat nak puasa…tak jadi boleh? teruk betul…

kontest edit gambar guna photoshop

Gambar ni saya edit dah lama…tak ingat bila…kadang sesajer nak mengisi masa lapang…edit la ko sampai lebam…hehe..konon dalam hutan tema  princess hehe siap tema  bagai…saya guna effect aper pun lupa main taram jer…

saya edit atau lukis  gambar guna photoshop  jer software lain tak berapa nak tau sangat…kadang edit gambar boleh membawa beberapa   jam kadang 5 minit siap ikut hati hehe…saya kan dah lama verangan nak buat scrapbook versi digital tapi tah berapa tahun nak siap entah..

sekarang baru lapan page…

ok la bye semangat nak kerja dah mai….hehe

ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban | Hari Raya Haji 2012

6312781629 dbc9e4f227 b ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban

Jumaat  ni….

dah nak raya Haji…so saya masih kerja lagik….mintak2 la kerja half day …U all balik kampung biler ek? saya balik jumaat pagi..

Tahun ni saya  balik ipoh ikut En Daddy …teringat kat my family…mesti dierang rindukan saya yang kuat membebel ni..kalo takder kat umah tu mesti sunyi…hehe betul tak adik2 ku…rindu nak bergaduh ngan korang…dushhhh..

Kat kampung saya sambutan raya korban ni meriah gak…kat umah nenek uwais memang banyak dapat daging korban kadang sampai penuh peti ais…kadang siap bawak balik ke KL….

Saya ni bab makan daging ni takder masalah taram jer semua…tapi bab alergik payah sikit kadang tetiber lepas makan daging seluruh badan gatai2..habis bintat satu badan adoi..korang ader tak alami problem macam saya……..tapikan kadang tu saya hentam gak makan daing maner boleh lepaskan peluang makan daging korban yang dah tentu sedapkan…yer dok…

Tahun ni abang ader buat korban untuk Fisha mesti meriah…*sedih…tapi nak wat camaner kali ni turn En Daddy ikutkan sajer…

bila beraya diIpoh tak tau best ker tak huhu….

Apapun

Sempena Menyambut Hari Raya Haji atau raya Hari Raya korban  jumaat ni (26 oktober  2012)…. saya & Family ingin Mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha..kepada semua sahabat dan taulan serta family di kampung jangan lupa ahkak tau… ..*sedih

 Coretan : Hari raya hari raya aidiladha  adalah perayaan yang istimewa kerana ia merupakan hari untuk umat Islam memperingati kisah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menunaikan perintah Allah dan ke-sabaran anaknya Nabi Ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t..

edit gambar guna photoshop cs5 black & white cara mummycute | edit gambar guna photoshop  

 

Hari ni mood mengedit gambo la plakkan almaklumla anak2 demam tak sihat maknyer pulak takleh tido memantau dierang ni sambil2 tu ngedit gambar adik2 mummy hehe versi hitam putih dalam photoshop …alah senang jer sekojap jer siap…

ala ateh black n white edit gambar guna photoshop cs5 black & white cara mummycute

EFFECT: GAUSIAN BLUR, CURVE, DESATURATE, DODGE & BURN TOOL, CURVE

pixel edit gambar guna photoshop cs5 black & white cara mummycute