You are currently browsing the archives for the Photoshop category.

instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Photoshop’ Category

Teknik  photoshop – inspired by Rozita Che Wan…

Salam hari ni mood berphotoshop dah lamer tak menacap gambar….mangsa kali ni ….adik bongsu mummy…hehe jangan marah eeehhh…kemain ko Inspired by Rozita Che wann lagik….tang bulu mater jer kkk yang lain tak…

imej photoshop Teknik  photoshop   inspired by Rozita Che Wan

ADOBE PHOTOSHOP CS 5 + Canon 500d jer k

EFFECT: GAUSIAN BLUR, CURVE, DESATURATE, OVERLAY, BRUSHES,DODGE & BURN TOOL

 

 

applesweet1 happy birthday Applesweet

Happy Birthday Applesweet yang sememangnyer sangat sweet…sorry lambat sikit bagi kad ni yer..semalam birthday tuan empunya diri  atas sebab2 tertentu… ini lah hadiah yang dijanjikan tu Digital birthday card hehehe…

kaklong PMR 8A Tahniah Syasya

TAHNIAH!!…Kepada anak sedara ku Najwa Syasya Athirah binti pok jak..hehe(razak)..di atas keputusan cemerlang 8A..walaupun tak dapat mcm maksu dulu 9A1(tipu jer).. TAHNIAH yer..huhu,teruskan belajar rajin2..cerah kulit dan masa depan…coz bila pandai senang dapat kerja boleh jaga kecantikan..haha.

pixel PMR 8A Tahniah Syasya