You are currently browsing the archives for the Scrapbook category.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Scrapbook’ Category

contoh Scrap Book cantik Project scrap book

Sekarang memang tengah rajin nak buat scrapbook balik…project dah lamer nak membuat n nak print skali…design dah banyak cuma print jer belum…buatnyer mudah jer..ambik jer templete yang dah ader tambah2 sikit design n …siap…mudah kan…tapi tang print tu yang lambat…sekarang tengah rajin tak leh nak lengahkan lagi kalo tak memang terbengkalai….hehe…

SssssT: memandangkan mummy tgh rajin…sesiapa nak mummy designkan satu page scrapbook…. email atau komen yer…sesiapa yang bertuah nanti saya designkan special untuk korang tau….

Special Love scrapkit Sayangku scrapkit

35 PNG elements, 10 JPG papers. ~ 56 mb | RS Link

DOWNLOAD

Angelic ScrapKit magica ScrapKit

26 PNG elements | 10 JPG papers | RS link ~ 60mb

DOWNLOAD

pixel magica ScrapKit