You are currently browsing the archives for the sponsored post category.

instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘sponsored post’ Category

30376095257 4d66c11020 z susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleaf

llssss…45315172081 f039fb2dd9 susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleaf

30376093397 ae10b516f4 susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleaf

Penuh bergaya adik minum susu…sukala tu dia menikmati susu uht fernleaf kegemarannya dengan kebaikan tenusu New Zealand tau…. munum dengan penuh gaya dengan straw yang superduper cantik lagi kreatif.. Susu #Fernleafuht #100Mmmmm ni sangat sedap satu family suka kalau uoollsss nak tau ia juga dilengkapi dengan nutrien-nutrien penting seperti protein, vitamin A dan D serta kalsium ia juga dapat membantu kita meningkatkan pengambilan nutrisi dan tenaga di mana sahaja mereka berada setiap masa setiap hari…mudahkan

45315161191 978252da81 susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleaf

45315163061 da7ae56b0c susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleaf

apekhab
45315170901 18dd32bfd7 susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleaf

S

30376093397 ae10b516f4 susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleaf

30376095257 4d66c11020 z susu fernleaf UHT |  kebaikan susu fernleafl

 

 

Ni nak cerita pasal impian menjadi kenyataan..hehe..

pasal aper tu??

haa..dulu saya pernah la terpikir macam mana nak encourage anak2 kitani untuk mengenal waktu.. ?

paling kurang anak2 bawah 5 tahun ni diaorg paham siang dan malam pun dah ok…

haaa.. kat sini la mimpi menjadi kenyataan dengan Philips MyBuddy..

Dulu saya ada postkan yang saya ada pergi event Philips Mybuddy..

kali ni nak ceritakan details about this product “Philips Mybuddy”.

Lampu yang comel lagi cute ni merubah segalanya bagi saya..

Skang ni Qaysara excited dengan lampu Philips Mybuddy ni..

9897306263 2523ef6673 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

sebab aper?

haa..selain cute tu..

Philips Mybuddy ni betul2 menjadi teman Qaysara..

kalau dulu x berapa nak seronok wat aktiviti kat bilik..

skang dah berganda jadinyer….

 

Nak membaca pun excited

9897305033 5db2ece6e0 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Nak mewarna pun excited…

9897190526 1b6fd67870 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

nak tido pun excited..hahaa

9897304293 ef5d5a3e46 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Philips Mybuddy ni banyak kegunaannya dan memang terbaik untuk anak2 untuk mengenal waktu..

Lampu ni di datangkan dengan 2 warna ..Pink dan biru.. ni untuk putera dan puteri la ni..

9925941925 f496bfa1ba o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Qaysara memang ler obses dengan warna pink..

Apa yang ada dengan Philips Mybuddy nih?

ok.. senang citer nyer macam ni..

lampu ni ada beberapa function yang mempunyai visual Bulan dan matahari yang mewakili waktu siang dan malam…

dan ada juga function untuk lampu tido atau lampu bacaan..

9897206914 e5196681d1 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Kalau nak baca buku dan mewarna kita bleh jer tekan kat atas lampu ni untuk menyalakan lampu bacaan,

tekan jer untuk on/off lampu bacaan ni..

tu yg Qaysara excited nak membaca tu..

tak semena mena minat membaca semakin bertambah..

9897193176 fce998b0f3 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

so benda ni jadi satu galakan la untuk anak2 ni membaca dan melakukan aktiviti lain..

jangan risau..

lampu bacaan ni mmg sesuai untuk mood bacaan..

tak terlalu terang hingga menyakitkan mata..

meh kita nengok video Philips my buddy ni…

trans  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

mmg comfortable untuk anak2 membaca..Ok..untuk function visual matahari dan bulan tu macam saya cakap tadi..

function mewakili siang dan malam..

so lampu Philips mybuddy ni boleh di setkan waktu untuk bertukar menjadi “matahari ”  (morning light) atau nak bertukar visual menjadi “bulan” (Soft glowing nightlight)..

contoh saya setkan 6.30 pagi..

lampu ni akan bertukar visual menjadi “matahari”..

so secara  tak langsung anak2 akan tahu bila waktu untuk bangun g sekolah dan bila masa untuk tido apabila mood lampu bertukar menjadi “bulan”….

9897155105 d9d9166117 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

contohnya Macam Qaysara bila gerak bangun tido nak gi sekolah.. terus tgk philips Philips Mybuddy .

“eh mummy dah siang ker..dah jadi matahari la mummy”..hehe ceria terus anak mami ni..

Selain daripada tu.. Philips Mybuddy ni memang Child friendly..

selamat  dan menggunakan lampu LED ..so mmg menjimatkan letrik dan cahaya lampu yang bersesuaian dengan suasana samada nak membaca atau tido..

So sekarang ni.. bila nak baca buku qaysara boleh on/off sendiri lampu bacaan.. senang untuk anak2 gunakan

 

9897154185 0d8053df87 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

eh bukan adik jer eksited abang pun….hehe

tetibe abang pun nak jugak hehe..

tengok la tu …baju liplap2 bercahaya

9897203684 be12a1aff9 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

eh pada uolllsss yang berminat nak beli lampu “Philips Mybuddy”

sekarang promosi hanya RM199!.. haa murah… selagi stok masih ader kalau tak harganyer RM499 nih..

kalau direct beli di Menara Axis dekat PJ sebelah Federal Highway  or armada hotel tu..

 ★★★Review philips my buddy  ★★★

 

♥¸¸:•*´¯*✿ Philips myBuddy bersama blogger ✿*´¯`*:¸¸♥

Hari tu saya dapat jemputan Dari Philip Lighting..

kebetulan saya memang nak ke KL jadi pi sekali la event ni kan..

Event myBuddy Philips bersama blogger2 di Ozmosis Health & Day Spa, Bangsar..

pukul sepuluh baru nak bersiap jadi terkocah kacih la mak hencik bersiap…

sampai kat sana dalam pukul 11 lebih kot… lewat dalam beberapa minit

nasib baik belum start lagik…

kali ni dedi dan adik jer  ikut sekali, abang tak nak ikut katernyer nak main2 ngan cousin dier…

9718879498 2345cb93a4 o  Philips myBuddy bersama blogger

waa kemain lawo tempat ni..cahaya suram2 gitu…

9718879914 af32c4d56c o  Philips myBuddy bersama blogger

sampai terus bergambor…kat bunting philips..

9718880038 903b5878d8 o  Philips myBuddy bersama blogger

hi sayala Philips my buddy hehe

9718878522 2d5ea4d6fd o  Philips myBuddy bersama blogger

mak hencik with Miss jooyee lim

9718877988 98fc29432a o  Philips myBuddy bersama blogger

ni bergambor bersama rakan blogger yang baru kenal…ishh malu u…saya senyap jer segan lah kate ko.. sib baik ader Mr dedi…

kan best kalo ader ajue , lieya latiff , nafira ker dana ker… mesti best!..

mesti ai tak memalu…alasan kalo jumpe bebetul diam seribu bahasa…muahaha.

lepas berposing n berkenalan sesama blogger

meh la kiter dengo sesi pengenalan philips
9718878838 8311d348aa o  Philips myBuddy bersama blogger

Ms Linda Lam Senior marketing manager Philips lighting..ni tayangan video pasal LED lighting..dan penerangan bagaimana pencahayaan dapat membantu dalam hidup kita..hehe mcm philips light over dulu tu..9715646229 08ac1048f4 o  Philips myBuddy bersama blogger

ni pulak.. Mr  Philips Teh memperkenalkan My buddy.. lampu comel sampai qaysara geram nak peluk2 gitu..

9715646309 49eb798b33 o  Philips myBuddy bersama blogger

Ni pulak Testimonial dr seorang pengguna MyBuddy berkongsi tentang pengalaman anak-anak dia yang telah menggunakan lampu ni my buddy..katanya “my buddy ni dapat train anak2 memahami waktu siang dan malam..waktu bangun dan tido atau masa untuk mendengar cerita sebelum masuk tido..teruja ai tau…

9718879730 ee83e4c9d6 o  Philips myBuddy bersama blogger

ni ler produk baru Philips my buddy ader dua warna pink & biru..

9715644433 879c01dbfc o  Philips myBuddy bersama blogger

pada saya produk ni mmg terbaik cute dan comel..details coming soon.. hehe

 lepas semua2 tu.. sampailah  sesi yang paling best dan mengujakan kiteorang…sesi memanjakan diri ..hahaa..Heppi mak hencik masa untuk mengurut badan dan body scrub..satu jam hambik ko.. wahhh sedappp bagai permaisuri diurut dayang Istana.. hehe..(perasan)..

kitaorg diberi 2 pakej  pilihan kita sendiri

9718878348 4d58c49900 o  Philips myBuddy bersama blogger

saya pilih body scrub  & back massage gitu dapatla rehatkan badan gitu..

9718934752 6f3f59e48c o  Philips myBuddy bersama blogger

dah meh jom kita berspa

9718877120 bd447c788f o  Philips myBuddy bersama blogger

dedi melayan adik time mami berspa

9718878342 8b81128a7e o  Philips myBuddy bersama blogger

…layan la yek anakmu itu..isterimu nak rehatkan badan yek…kihkih

(dalam hati nyirap jer dedi nunggu nyer..haha)

9718879530 6c1168150e o  Philips myBuddy bersama blogger

adik dah moyok rindu mami,  lama sangat katernyer takut maminyer hilang amboi kan…

9715644989 5578dfbdb8 o  Philips myBuddy bersama blogger

berposing lagi  dengan joo yee lim dari philip lighting…kiteorang dah banyak kali jumpa…dia suka sangat ngan sambal pedas mak…jooyee nanti i kirimkan sambal tu yek…

dah abis sesi berspa maka ayuhlah..

kita mengisi perut yang boleh tahan lapo ni padahal pagi tadi dah hentam nasi lemak… karipap bagai..

tapi pantang biler nengok makanan yang terhidang didepan mato..muahah

9715643885 1e0e8da3a3 o  Philips myBuddy bersama blogger

nindiaaaa….  ada chicken mayo..mini pizza yg ada slice daging selami tu.., lagi ada sosej,sandwich vege pun ader (utk yg diet la kot..) qaysara minat betul makan hotdog tu dua tiga ketul dia makan..mak aih

nengok tu philips my buddy meneman kiteorang makan…

 9718877332 5c628a1273 o  Philips myBuddy bersama blogger

maknyer pulak suker norr.. makan chicken cheese tu…2 ke 3 ketul ai telan senyap2 jer uolss (silap2 lebey pun ada..hehe)

aktiviti sebelum balik .

ghuper2 nyer kitaorg diberi percuma sorang satu lampu my buddy yang berharga RM499 nih.. surprise! tu..

philips  Philips myBuddy bersama blogger

bertambah ceria adik biler dapat patung comel kaler pink jugak..

pada u olls yg nak beli produk ni..

kalau direct beli di Menara Axis dekat PJ sebelah Federal Highway  or armada hotel tu..

sekarang promosi hanya RM199!.. haa murah… tau x per…

9715645195 749b548903 o  Philips myBuddy bersama blogger

dah dapat my buddy sempat ler bergambar dengan blogger yunayuni ..kalau u olls nak tau anaknyer “bella” sangat cute ok…macam Dora the explorer jer gaya rambut nyer..hehe

9718877386 8d1aa8dff3 o  Philips myBuddy bersama blogger

At last.. bergambor beramai2 dengan blogger sebelum balik…hehe …

tq Philips Malaysia atas jemputan yang best!.. superb!

pixel  Philips myBuddy bersama blogger