You are currently browsing the archives for the Uwais category.

instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for the ‘Uwais’ Category

Haritu…

Adik dah banyak kali duk mintak nak potong rambut…

Ustazah cakap rambut adik kena pendek susah nak sikat…

tiap kali balik sekolah asik duk ulang suruh potong rambut..

Sayang sebenonyer SAYANG nak potong rambut adik ni..

rambut dia lawo…tapi aper kan daya cikgunyer dah suruh potong rambut katernyer susah nak sikat apa bagai……

pepagi

sebelum pi sekolah tau jerla dedi yang uruskan…

dia ikat pun senget2 kelako tau…

Ader pernah sekali dedi ikat tinggi senget lak tu…

Bila pakai tudung…jadi sanggul senget..klako tau…

kalo mami yang uruskan lain la kan…kihkih

maka…

kiteorang berpakat potong jerla rambut adik ni…

Dihujung minggu meh kitew…potong rambut yer anak-anak…abang pun turut serta…

Kita gunting Rambut kedai amoi yek…

10839342755 1953e4cf7e o Potong rambut adik sara & abang Uwais

Muka heppi nak potong rambut dedua…

10839488124 93e4f8975e o Potong rambut adik sara & abang Uwais

Adik tu kemainkan..siap bisik kat maminyer…..adik nak macam dora tau…cakapla dekat kakak tu yer…

hah hamik nak Rambut Dora….Jangan rambut barbie sudah hehe… 10839340895 4f0a8bae81 o Potong rambut adik sara & abang Uwais

sambil tu siap adik belek magazine….berangan la tu…hehe

******

Tadaaa ni dia…

Rambut baru adik….

rambut adik sara ni…bawah klinting bila dah potong pendek..

hilang dah klinting spring dia tu…sayang tau..

10839401036 94d38247fa o Potong rambut adik sara & abang Uwais

10839682193 9db1190942 o Potong rambut adik sara & abang Uwais

dah dik Meh kitew bergambo dulu…

nengok mukanyer maknyer tu pucat lesi muahaha…

Hape ni siap buat idung kembang ni haih

10839346085 bb62c50f4d o Potong rambut adik sara & abang Uwais

Pakej siap bersin sekali..haha…sabo jerla

Maner abang??????

Abang…

kemain kusyuk belek magazine…

berangan nak rambut k-pop kater…ko

tengokla gaya dia duduk tu…

10839399956 235a390719 o Potong rambut adik sara & abang Uwais

Siap dia tunjuk style dia nak cemana…

klako tau…

Nak rambut stylo mylo gitu…

10839343695 4278a761df o Potong rambut adik sara & abang Uwais

Ha nampak..

siap amoi tu gayakan rambut dia tu…

kemain sengih sampai ketelinga…

10839489844 4834226f7b o Potong rambut adik sara & abang Uwais

Tak nak kalah tangan pegang ultraman…muahaha

10839405206 ab217466c0 o Potong rambut adik sara & abang Uwais

Time mandi taknak basahkan rambut..

takut hilang style  rambut dia tu…alahai…abang-abang…

 

Biler belek2 balik gambar lelama..

tetibe jumpa gambar abang kecik-kecik dulu

10838880076 b7b1e23aba o gambar abang comel masa kecik kecik

rasanyer umur dia dalam 3 tahun lebih kot ni…

sekarang dah beso panjang dah anak bujang mami ni..

suka masa dia kecik-kecik…

kuat beno nangis….sikit-sikit nangis…

sekarang ni pun masih ader lagi perangai tu…hehe..

anjer-anjer sangat ni…

 

Biler hari sabtu…

ni laa aktiviti seronok anak2..

bawak dierangpergi kedai buku…

kemain suka dierang ni…

mamidedi kasik peluang nak beli buku..

adik la yang paling seronok segala macam buku princess dia beli dari buku kaler2 sampai buku tulis semuanyer ader gambo princess…gitulah adik…

Abang Uwais pulak sibuk ngan komik dia la…

10810926796 f1b2b7ff0e o Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade

tengok memasing kusyuk membaca…

adik tu nengokla kemain lagik…

sat dia amik buku ni kang sat dia amik buku lain…tapi semuanyer buku princess..

10810926706 539df15257 o Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Paradeabang kalo dah dapat buku…usah di kaco…biarkan jer dia memang melekat kat situ…10811055254 daec32c500 o Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade

adik ni kena diperatikan…sebab dia ni suka berangan..kejap jer dia dah menyelinap kelain…maknyer mesti kena ader kat dia selalu…anak anjer2 la katerkan…

 

Mood membizi** NAK COOTI PANJANG…

pixel Aktiviti hujung minggu | kedai buku popular di ipoh Parade