wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Jan

Celcom Call Me Tone-A-thon Anda berpeluang memenangi Volkswagen Polo

Author:lizz

Celcom Call Me Tone-A-thon  Anda berpeluang memenangi Volkswagen Polo


Cakap pasal Call me Tone ni..Mummy memang suka..yer la kan..dari orang yang call kite tu dengar bunyi bepp..beep..yang Old school tu, ada baiknya kita pakai Call Me Tone ni..sedap telinga pemanggil mendengarnya..hehe

Kini dengan Celcom Call Me Tone-A-thon, celcom menyediakan hampir 4000 call me tone untuk pilihan pelanggan-pelanggan celcom. Banyak Tu!..hehe,kalau itu tak mengujakan anda..macam mana dengan Hadiah wang tunai RM7000!..haaa.. Pelanggan pelanggan yang melanggan Call Me Tone-A-thon berpeluang memenangi RM2000-RM7000 setiap hari!…haaa Banyak benda boleh dibeli dengan duit durian runtuh macam tu..

Tapi kalau itu punmasih anda tidak teruja..Macam mana dengan peluang memenangi hadiah Volkswagen Polo!..WOW!.. Mummy pun dah terliur tgk gambar jer baru..kalau dapat tak tahu lakan…huhu

Ingat peluang ini bermula dari 14th December 2011 sehingga 12th January 2012, dan untuk menertainya anda hanya perlu sekurang2nya 3 sms ke 22222 dan melanggan 6 call me Tones dengan hanya RM15.00 dari 12a.m-11.59pm setiap hari!..hehe..untung2 dapat Volkswagen Polo!..mudah kan?

Volkswagen Polo call me a thorn Celcom Call Me Tone A thon  Anda berpeluang memenangi Volkswagen Polo

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari  laman web TheCube….cuba jangan tak cuba!.. Volkswagen Polo! menanti anda…

pixel Celcom Call Me Tone A thon  Anda berpeluang memenangi Volkswagen Polo

Leave a Reply

Current day month ye@r *