wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Oct

cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

Author:lizz

cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special | cendol  sedap 

Haritu pegi ipoh nak hantar mak mertua agendanyer kan…pastu biler dah selesai…agendanyer makan…makan…dan makan hehe nak membesar lah kater ko…

Memula pusing pusing ipoh tak tau nak makan memula nak makan mee rebus Ramli tapi tak jadi….last2 cendol jadi pilihan bukan aper panas2 dalam pukul 2 gitu kan sedap makan cendol kan…punyer la mencarik memula gi carik kat area carefour hari tu penah makan kat situ sedap…Daddy kater kiter pi kat area maner tah sayer lupa kalo takder kita lupakan jerla makan cendol kita makan mender lain kat ipoh kan semua makan best2 alahai….

Nasib baik jumper satu gerai ni nampak cam sedap…semuanyer tengah dahagakan cendol tau…terutama sekali saya lakan hehe…
cendol sedap cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

Inila kedainyer ok gak..memula tu tak der la orang sangat jadik En Daddy  parking depan kedai terus… senang anak-anak nak turun menyantap kan…lepas kiteoang masuk tetiber ramai lak yang datang makan…rezeki tau kiteorang ni biler kiteorang datang lepas tu ramai jer yang makan sib baik awal sikit  kot hehe…cendol sedap di ipoh cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

rupa cendol yang sedap tu….memang sedap biler sampai kat meja terus jer raser nak jer makan semua haha…tapi adik yang rasmi dulu….cendol yang sedap cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

adik makan banyak sangat lepas hirup2 lastdah nak habis baru kiteorang perasan banyaknyer dia makan jap gi ni mau selsema ker batuk ni makan tak hingat….

cendol sedap sangat cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

maknyer pun aper kurangnyer kan lsiap order mee rebus kongsi ngan en daddy sedap gak…mee rebus sedap cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

walaupun kurang berminat ngan mee rebus tapi mee rebus ni sedap la pulak ….sib baik kongsi kalo tak mau sepinggan saya makan tau…

makan cendol sedap cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

Uwais ngan arrayan nampak cam tak makan jer padahal dierang dah balun awal2 lagik Daddy n cik nina jer sopan santun makan…lambat habis….dah makan terus balik KL…

Puas hati balik KL perut kenyang…..


 

 

 

pixel cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special

5 Responses to “cendol sedap di Ipoh | Majid cendol special”

  1. Ajumohit says:

    Wahh nanti nak ikut hubby keje kat perak cuti sekolah ni, bolehlah cari ;)

  2. IntaNBerliaN says:

    mmg nampak sedap sungguh cendol tu :-)

  3. nenscollection says:

    kalo cendol, rojak & mee rbus kt mamak jgak best kan..;)

  4. lieya_latif says:

    lieya pun hantu cendol tau…kalo p anas2 mmg terus pi cari cendol…seb baik kat putrjaya ni ade cendol pemes kat area uniten sane tuh heheeheh…..

    rojak pun same….mesti sedap tu kan sbb tgk mee rebus pun nampak sedap tuh…

  5. CikGu Ma says:

    boleh suggest masuk jalan2 cari makan ni… =)


Leave a Reply

Current day month ye@r *