wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Jul

cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super, Ipoh Perak

Author:lizz

 

salam senin salam ceria…

mata kebil2 sikit*

saya cuti…yihaaa…

jadi monday blues otomatik  takder kalo tak kul 5.00 dah dalam train…hehe

sebelum puasa…meh kiter pekena cendol…meh..meh…sedap oooo

sekali sekala pekena cendol sedap kat Ipoh ni…

ni antara kedai yang weolls suka…

C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

Pak cik ni dah macam kenal kiteorang..

asal pegi jer mesti dah tau kiteorang nak cendol aper…

9233393885 606776c81e cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

tempat ni bersih uolls…dia punyer peralatan tu semua berkilat2 memancar boleh buat iklan sabun axion..hehe

9236174864 82dedf5d13 cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

saya biasa makan cendol kacang & cendol pulut kacang…

nyum2

harganyer dalam RM 2.50  gitu…

 

9233392907 b339221981 cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

macam biasa la …mesti bungkus susah sikit nak park keter kat sini…

ha ni dia gambor bungkusan cendol…ermmmm

9236175058 97113ef965 cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

kiter bungkus lepas tu pi makan kat taman DR…sambil anak2 main beskal gitu…

biasa maknyer makan kena kongsi dengan adik sara…dia kalo makan non stop cendol…jadi maknyer kena pantau n makan sekali ngan dier…

abang tak berapa suka sangat…makan sikit2 jek…

* kena habiskan entry makan2 ni banyak no dalam draft nantikan puasa nanti terliur pulak kalo buat entry makan-makan…jadi kita pulun habiskan sebelum puasa hehe…

 

pixel cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

12 Responses to “cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super, Ipoh Perak”

  1. jaakechik says:

    uuuuuu…. sedapppnya cendol! my febreto forever tuuu….. hihihi…

  2. Kakzakie Purvit says:

    Lizz macam kakak suka cendol pulut, Kalau ada durian lagi best tau Lizz…

    Puasa pun boleh makan lagi Lizz tapi malamlah…

  3. amirah says:

    memang nampak cam sedappp je…

  4. aishah says:

    dah lama tak nampak plastic bungkus ais macam ni…

    yang pasti terliur tengok cendol tu..

  5. Qhaifa Nur says:

    dulu rajin buat sendiri…beli cendol campur susu cair dan air gula melaka…..
    sekarang malas pula…

  6. chozila says:

    kedaini kat belah mana lizz… akakkpun suka cendol zaman2 belajar kat Ipoh kalau dapat keluar pecan cendollah tempat dituju… murahkan…

  7. suriaamanda says:

    tgok pun tau sedap ni…harga murah plak tu kan…bila nak belanja SA ni…

  8. anne says:

    sedapnyer…ptg2 kalo layan cendol mmg sedap…

  9. Nafira says:

    baca n3 sambil telan air liur.. sedapnyeeee..
    uwaaaaaa… zura masih ondiet.. so, x leh nak amik lagi buat masa nih.. huhuhuhu

  10. Fiza Rahman says:

    Sedapnya klo dpt cendol pulut atau cendol jagung. Memang berkilat lah peralatan nya ☺☺

  11. wahida says:

    sedapnyerrr…terliur tgk…mmg berkilat peralatan pakcik tu…

  12. izan ishak says:

    wahhh.. terserlah kilatnya semua perkakasan dia. boleh cermin muka. kami pun mmg peminat cendol tau lizz!


Leave a Reply

Current day month ye@r *