wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

30 Apr

makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

Author:lizz

8647435686 9d5e893336 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

Kali ni kita pi makan kat Nun Di Megoplex Ipoh…hari tu kan balik Perak…biasa kalo pi ipoh apa lagi makan jerla kan…

kat sini ader tempat makan best ooo..saya suka makan chee cheong fun kat sini…masakan cina…jangan bimbang ianya halal orang melayu yang jual…gerai kat dalam Megoplex ni semua sedap-sedap tapi kiteorang paling suka chee cheong funla…

8646340171 d30437165c makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

Kali ni kita gi makan beramai-ramai…termasuk la uwais ngan sara meriah betul bisingnyer bukan main….

chee cheong fun ni macam  kuew  teow….

8646340279 04630999f7 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

aaah ginilah rupa chee cheong fun tu ader sos merah, sos coklat…ader lada jeruk dan ditabur dengan bijan dan udang geragau ermmm meleleh…rasa diar masam sikit….tapi  sedap

dan saya biasa makan chee cheong fun dengan wantan goreng ni memang sangat sedap rangup sesuai sangat makan ngan chee cheong fun

8647435778 5d83798077 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

ni pulak sup kosong ader fish cake…supnyer light2 gitu sara suka sangat hirup sup ni siap menambah lagi…

8646340191 8e003c3ac1 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

wantan mee yang special  sama jer macam wantan2 lain… tapi yang ni sedap lebih sikit…

8646340243 6d8f9bc29e makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

nengok dierang makan kusyuk gitu..makan siap menambah-nambah…anak-anak semua makan sup2 jer yang mak2 semua nyer dia taram…hehe

8647435700 c596702d70 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

yang ni pulak gambar mak teh & umi muka kenyang gitu….

8647435766 2c29ffc6c2 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

lepas makan semua menyandar penat makan…

chee cheong fun kering

pixel makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

11 Responses to “makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap”

  1. ieyda says:

    sedap nya tgk chee cheong fun tu….

  2. Qhaifa Nur says:

    menarik juga menunya…
    tak salah kita cuba…nampak sedap

  3. daddyziyyad says:

    Ooooo..itu la dia chee cheong fun….selalu dgr/baca namanya aja di internet….Nampak menarik…kalau melayu yg jual, boleh try ni

  4. dana says:

    gitu rupenye chee cheong fun nih, akak tak penah try lg… kadang best je lyn chinese food tp jnji halal n tak di ragui apasalhnyer cube

  5. Nafira says:

    waduh~ bikin terliur saja~
    telan air liur jap.. ahaks~

  6. deno says:

    terliur pula deno…. nyum3!!!!!

  7. semuanye nampak menyelerakan..sedapnye…

  8. chozila says:

    alamak .. miss ipoh bab makanan cina dia… sebab kat sini payah nak dapat makanan cina yang orang melayuk kita buat.. food courtpun sekarangni ramai indon ngan banglajer.. boring..

  9. Myra Jay says:

    1st time dengar nama menu ni ;)

    Tp nmpak cam sedap :D

  10. Nasuha says:

    Emmm…sedapnya…wantan goreng merupakan slh stu maknn kesukaan sy…

  11. IntaNBerliaN says:

    oo kat sini… jauh dari pekan ipoh kan.. saya xpernah mkn lagi ni.. baru tgk.. :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *