wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Jun

14 CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK

Author:lizz

~ 14 CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK ~

1. Call isteri time waktu keje sebab nak cakap rindu.

2. Peluk isteri secara tiba-tiba.

3. Puji isteri cantik.

4. Bergurau senda dengan isteri time baru balik keje.

5. Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur.

6. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-santai duduk kat sofa sambil tengok TV

7. Tolak stroller baby atau dukung anak time shopping bersama isteri.

8. Berada disisi isteri time isteri melahirkan anak.

9. Sanggup bangun pagi dan masak breakfast untuk isteri.

10. Belanja isteri pergi shopping sakan dengan ikhlas dan gembira.

11. Bagi hadiah atau bunga kat isteri walaupun bukan pada hari
anniversary ataupun birthday.

12. Dengar luahan isteri time isteri tengah sedih akibat PMS sambil bagi kata-kata semangat.

13. Rajin solat berjemaah bersama isteri dan cenderung mengajak isteri lebih dekat dengan Allah.

14. Buat candle light dinner secara mengejut

Suami Isteri Bahagia

 

tadi ader baca dalam fb waa kemain sweet kan…en dedi kiter aderla sikit  ciri-ciri tu hehe..tambahtambah yang no 5 &  6 tu kena sangat…tapi yang no 14  tu jangan harap…tetibe…tapi kalo dedi bagi memang lagi sweetttt…

pixel 14 CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK

One Response to “14 CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK”

  1. suriaamanda says:

    alamak…..SA xde husband..so x leh nak komen banyak…hihihi


Leave a Reply

Current day month ye@r *